Meld je direct gratis aan

Stress is slecht voor je seksleven

Categorie Geen categorie

Zeven op de tien Belgische vrouwen kampt regelmatig met stress. Het meerendeel hiervan heeft last van vermoeidheid, slapeloosheid of depressies. 58% van de ondervraagden geeft aan tijdens een periode met stress minder te voelen voor een vrijpartij. Vrouwen piekeren het meeste over werk, tijd voor zichzelf, opstapelende schulden en aandacht voor de partner of familie. Dit blijkt uit een peiling van de website onlineafspraakjes.be onder 1300 vrouwen tussen de 20 en 40 jaar.

Oorzaken van stress
Bij 39% van ondervraagden komt de stress voornamelijk door werk. Veel vrouwen geven aan bang te zijn hun baan te verliezen, anderen zijn ontevreden met de hoge werkdruk of het maken van teveel overuren. 22% van de vrouwen die aangeven wel eens last te hebben van stress geeft aan dat dit komt door financiële problemen zoals schulden of hoge vaste lasten. Andere oorzaken zijn relatieproblemen, familie ruzies of stressvolle gebeurtenissen zoals het overlijden van een naaste of een verhuizing.

Minder zin in seks
Vrouwen met stress hebben veel minder zin in seks. Door o.a. vermoeidheid en depressie is er vaak geen sexdrive meer en heeft slaap de grootste behoefte. Ook zorgt een gebrek aan zelfvertrouwen voor een laag libido. De interesse in seks en het verlangen om te vrijen verdwijnt. Volgens de peiling hebben vrouwen die kampen met stress slechts 1 keer in de 14 dagen seks. Dit tegenover gemiddeld 1 keer per 4 dagen bij vrouwen die geen stress ervaren.

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.