Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

CFNM advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Mij nemen met mijn rokje nog aan

Helemaal naakt vind ik niets. Ik heb geen zin om alles uit te leggen maar daar heb ik zo mijn redenen voor. Misschien heb ik dan ook wel een rare wens maar ik ben op zoek naar mannen die mij willen neuken terwijl ik de kleding nog aan heb. Ik zorg dan dat ik een lekker rokje aan heb zodat je mij prima met de kleding aan kunt neuken. Bekijk advertentie »

Neuk jij mij door mijn slipje heen?

Ik hoop dat je niet denkt dat ook een weirdo ben. Ik heb namelijk een rare fantasie. Dit is dan ik een gat in mijn slipje heb en dat jij mij daar dan doorheen gaat neuken. Ik doe een rokje aan. Het rokje doe ik omhoog en jij mag mij dan nemen. We hebben uiteraard wel voorspel en ik zal je lul lekker hard zuigen. Bekijk advertentie »

Wil jij mij door mijn jeans heen neuken?

Ik ben op zoek naar een man die het lekker lijkt om mij door mijn jeans heen te neuken. Een lekkere grote pik door de scheur bij mijn kont. Ik ben op zoek naar mannen die dezelfde voorkeur hebben als mij. Helemaal naakt daar hou ik niet van. Waar ik wel van hou is dat jij mijn kleding kapot scheurt en dan je gang gaat. Bekijk advertentie »

Ik hou wel van een rollenspel

Mijn hele kledingkast zit vol met verkleedspullen. Klaar om met mij een rollenspel te doen? Jij mag je helemaal uitkleden en naar mij kijken. Ik heb wel een geil politiepakje als je “gepakt” wil worden? kus Emma Bekijk advertentie »


CFNM in het kort

CFNM is een afkorting die staat voor de Engelse term Clothed Female, Nude Male, oftewel Geklede Vrouw, Naakte Man. Het is de omschrijving van een seksuele voorkeur waarbij mannen tijdens een erotisch spel helemaal naakt zijn en de aanwezige vrouw of vrouwen geheel gekleed gaan.

Er zijn heel veel verschillende manieren om van deze erotische voorkeur – voor sommigen een echte fetish – te genieten. Dit artikel gaat over de achtergrond van CFNM en de verschillende manieren waarop het zich uit. Ook vertellen we je graag hoe je deze spannende voorkeur bij je eigen seksleven kunt betrekken.


Spanning opbouwen

Zowel mannen als vrouwen kunnen het idee van een volledig geklede vrouw en een geheel naakte man erg opwindend en interessant vinden. Het zorgt namelijk direct voor een spanningsveld. Kleding vormt in onze cultuur voor een groot deel onze identiteit en bescherming naar de buitenwereld toe. Dat slechts voor de man wegnemen maakt dat hij kwetsbaar is, terwijl de vrouw juist veilig in haar kleding blijft gehuld. Wat de spanning nog meer vergroot, is dat voor onze cultuur het rollenpatroon traditioneel omgekeerd is. Nog altijd is het vaak de man die zowel cultureel, sociaal als seksueel overheerst. Die rollen omdraaien maakt het machtspatroon voelbaar en voor velen heel erotisch.

Hierbij valt dus ook direct het verschil op tussen CFNM en naturisme, want in dat laatste geval laten alle deelnemers hun bescherming vallen. Clothed Female Nude Male is daardoor ook vaker erotisch van aard dan nudisme.

Met die spanning kun je ook als een stelletje samen al veel doen. Zo vinden veel mannen het bijvoorbeeld heerlijk om helemaal bloot afgetrokken of gepijpt te worden door een geklede vrouw. (Net zo goed als veel vrouwen dit natuurlijk een erg leuke bezigheid vinden!) Wanneer het machtsverschil nog meer wordt benadrukt komt dan al snel bij BDSM en dan met name bij Femdom spelletjes uit. Daarover zo meteen veel meer!


CFNM Feestjes

CFNM feestjes zijn een uit Amerika overgewaaid fenomeen. Het gaat hierbij om feestjes waarbij de  aanwezige vrouwen allemaal gewoon hun kleren aanhouden, terwijl de mannen (meestal zwaar in de minderheid) al hun kleren uit moeten doen. Het kan bijvoorbeeld gaan om strippers, maar natuurlijk ook om “gewone” mannen die het fijn vinden om naakt te zijn in vrouwelijk gezelschap.

Bij dergelijke feestjes staat veelal de vrouw centraal als belangrijkste sekse. Ladies Nights worden op die manier steeds vaker opgesierd door mannen die geheel naakt de vrouwen van hun drankjes voorzien. Dikwijls zullen de vrouwen ook de mannen betasten. Op speciale erotische CFNM party’s mogen de vrouwen zelfs nog veel verder gaan en seks hebben met elke man die ze willen. Kiezen is makkelijk, ze zijn toch al naakt!


Hoe introduceren in je seksleven?

Zit je in een relatie en wil je graag CFNM in je seksleven introduceren? Zoals bij veel kinky voorkeuren leeft dit vaak het meest bij een van de twee partners en dus is het zaak om het dan op een positieve manier ter sprake te brengen. Dat kan lastiger zijn dan het lijkt! Gelukkig is dit onderwerp typisch iets waar je heel rustig mee kunt beginnen, zonder meteen all-in te hoeven gaan. Wij helpen je graag met tips hoe je het ter sprake brengt.

  1. Beter vraag je niet in het algemeen: wat vind jij van CFNM? De kans is groot dat de ander niet eens weet wat dit betekent. Hou het dus concreter en benoem waar het om gaat: jij houdt je kleren aan en ik doe ze allemaal uit, zou je dat wel eens willen proberen?
  2. Een ander risico is dat de ander het direct afwijst omdat die denkt dat jij hem of haar anders gek zou vinden. In plaats van jezelf kwetsbaar op te stellen vraag je de ander dat te doen. Dat is eigenlijk heel oneerlijk. Door de vraag op bovenstaande manier te stellen krijg je in vrijwel alle gevallen daardoor eerst een negatief antwoord.
  3. Betrek het op je eigen voorkeur en interesse. Geef aan dat het je heerlijk zou lijken om eens helemaal naakt verwend te worden door de ander terwijl die de kleren nog aan houdt. Een liefhebbende partner zal het als het goed is altijd in overweging nemen. In een relatie gun je elkaar namelijk fijne dingen, ook als je daar zelf misschien nog nooit de behoefte aan hebt gehad. En laten we wel zijn, zo extreem is deze voorkeur nu ook weer niet! Een Ho
  4. Hoe er als vrouw rekening mee dat je wellicht eerder een neen zult horen dan een man. Tenslotte is het de man die zich bij CFNM het meest kwetsbaar op zal moeten stellen. Aan de andere kant staan de meeste mannen heus wel open voor een experimentje.
  5. Wil je partner het echt niet proberen, of blijkt een experiment uit te draaien op niets? Dan zul je moeten accepteren dat dit in je eigen relatie niet zal lukken. Om deze reden zul je op onze website ook regelmatig CFNM fans tegenkomen die reeds een relatie hebben.

BDSM en Femdom

CFNM benadrukt al snel de machtsverhouding die een vrouw automatisch krijgt wanneer een man zijn kleren uit moet trekken terwijl ze die zelf gewoon aanhoudt. En wie het over macht en erotiek heeft, die heeft het natuurlijk al snel over BDSM. Het CFNM principe kan daarom op een heel opwindende manier worden betrokken bij vrouwelijke overheersing in een BDSM-spel.

Wanneer de macht bij de vrouw ligt wordt dit in BDSM Femdom genoemd. Dat is een samentrekking van Female Domination, oftewel Vrouwelijke Overheersing. Een meesteres die zich hult in speciale kleding, bijvoorbeeld van leer of rubber, zal nog meer overwicht hebben t.o.v. haar onderdanige slaaf wanneer die man helemaal naakt is. Uiteraard is die speciale kleding niet per se noodzakelijk voor het spel, een vrouwelijke meesteres kan ook prima in alledaagse kleding zijn gehuld om haar onderdanige te onderwerpen.

Femdom gaat al snel gepaard met vernedering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichamelijke keuring of intern onderzoek van de onderdanige man door een geklede meesteres. Hoe groter de voorkeur voor extreme SM, hoe verder dit kan worden doorgevoerd. Er kunnen dan bijvoorbeeld ook straffen worden uitgedeeld, met een strapon aan pegging (anale penetratie van de man) worden gedaan en nog veel meer.


Gelijkgestemde mannen en vrouwen vinden

Omdat CFNM over het algemeen als een zeer kinky voorkeur wordt beschouwd kan het erg lastig zijn om gelijkgestemde mensen te vinden. Hoe vind je dus zelf een leuke vrouw of man die hiervoor open staat? Daar helpen we je op onze website graag bij! Hier vind je namelijk talloze kinky mensen uit heel Vlaanderen die gek zijn op allerlei spannende seksexperimenten, waaronder natuurlijk CFNM!


Meld je nu gratis aan

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.