Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Skype Sex advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Heb jij Skype op je telefoon?

Het zou erg tof zijn om hier mannen te treffen die Skype op de telefoon hebben. Dit geeft meer mogelijkheden. Spannende dingen daar hou ik van en een beetje ondeugend zijn in het openbaar dat vind ik ook heerlijk. Daarom wil ik graag met mannen Skypen en dan bijvoorbeeld ondeugende dingen op een openbare plek doen. Bekijk advertentie »

Geilen via de webcam

Ik ben een beetje voorzichtig met in het echt afspreken. Dat wil niet zeggen dat ik dat nooit wil doen maar de eerste kennismaking en de vervolgens afspraken zou ik wel graag via de webcam doen. Mijn ervaring is dat je daar ook heel veel plezier mee kunt beleven. Het liefste gebruik ik Skype. Hier heb je een goede kwaliteit van het beeld en kunnen we alles goed van elkaar zien. Bekijk advertentie »

Wil je mij voor de cam zien klaarkomen?

Mannen die meteen een date willen en die niet de moeite willen nemen om mij beter te leren kennen die kunnen beter een andere vrouw op deze site zoeken. Daar ben ik namelijk niet voor beschikbaar. Waar ik wel voor beschikbaar ben dat is om te cammen en zo elkaar beter te leren kennen. Dit is voor mij een ideale manier om te weten wat een man lekker vindt. Bekijk advertentie »

Na het Skypen meteen maar daten?

Ik begrijp heel goed dat de dames niet zomaar met de eerste de beste jongen het bed induiken. Je moet iemand wel een beetje kennen voor je besluit een date af te spreken. Daarom lijkt het mij goed dat we voor het daten eerst even Skypen. Als jij het ermee eens bent dan zou ik de webcam ook aan kunnen zetten. Bekijk advertentie »

Mijn Skype is voor seksueel plezier

Wanneer ik je mijn Skypenaam geef dan doe ik dat niet alleen om een gezellig gesprek te hebben. Dit doe ik dan ook zodat we beide de webcam aan kunnen zetten en seksueel plezier kunnen beleven. Ik vind het echt fijn om met een man te kunnen geilen wanneer we zin hebben. Daten is dan fijn maar het is makkelijker om achter de computer te gaan zitten en zo lekker klaar te komen. Bekijk advertentie »

Lekkere sexpraatjes met leuke mannen

Hai mannen, ik ben Charnell en ik woon in Leuven. Afspreken dat wil ik niet meteen en ik hoop dat dit geen probleem voor je is. Waar ik naar op zoek ben dat is een man waar ik eerst mee kan Skypen. Dit zou dan eerst met berichtjes kunnen maar ik zou het ook wel fijn vinden als dit met beeld zou kunnen. Bekijk advertentie »

Eerst via Skype maar eens aftasten

Eigenlijk vind ik dit best wel eng en ik vraag mij af of het wel iets voor mij is. Niet dat ik denk dat de sex niets voor mij is maar ik krijg nu allemaal contacten met mannen die ik niet ken. Aan de ene kant is dit spannend maar aangezien ik niet zo van verrassingen houd vind ik het ook best lastig.  Bekijk advertentie »

Cammen vind ik echt geil

Het kan mij enorm opwinden om met mannen te cammen en deze mannen dan opdrachten te geven. Wanneer ze deze opdrachten dan goed uitvoeren dan kunnen ze hier punten mee verdienen. Met deze punten kunnen ze mij dan weer dingen laten doen. Dit is dan het laten uittrekken van kleding of mij een seksuele daad te laten doen. Bekijk advertentie »

Leuke nieuwe mannen leren kennen

Om eerlijk te zijn is het leven de laatste tijd een beetje saai en daar zou ik graag wat aan doen. Daarom heb ik besloten om op het internet naar leuke mannen te zoeken. Hier ben ik dan en als jou het leuk lijkt om met mij contact te krijgen dan moet je maar even een leuk bericht sturen. Bekijk advertentie »

Iemand om mee te cammen

Afspreken dat doe ik niet en wanneer je daar naar op zoek bent dan kun je beter verder gaan zoeken. Wat ik wel doe dat is cammen en dit doe ik ook zeer graag. Je hoeft niet bang te zijn want ik vraag er geen geld voor. Wat ik wel vraag dat is dat jij de cam ook aanzet en dat we dan een hete chatsessie hebben. Bekijk advertentie »

Eerst cammen en dan daten

Het is mij verteld dat er hier wel serieuze mannen te vinden zijn die ook echt willen afspreken. Wanneer je dit niet wilt dan hoef je geen contact met mij op te nemen. Dit is hoe ik het zie. We gaan eerst lekker cammen en we kunnen dan al een idee van het lichaam van de ander krijgen. Bekijk advertentie »

Eerst op een veilige manier contact

Om het een beetje veilig te houden zou ik eerst graag via het internet contact houden en dat zouden we dan via Skype kunnen doen. Dit is dan leuk omdat we niet alleen met elkaar kunnen chatten maar we kunnen dan ook de webcam aanzetten. Dit geeft ons dan de mogelijkheid om elkaar al een beetje beter te gaan zien. Bekijk advertentie »

Lekker op zoek naar avontuur

Het avontuur trekt mij altijd wel en daar ben ik nu dan ook naar op zoek. Wat ik hoop te vinden dat zijn mannen en vrouwen die het eerst leuk vinden om lekker te gaan chatten en daarna af willen gaan spreken. Dit kunnen we wat mij betreft op korte termijn doen maar ik wil wel eerst via Skype contact hebben. Bekijk advertentie »

Mijn leven is een beetje saai

Hallo, ik ben Siska en ik kom uit het stille Limburg. Omdat het zo stil is wil ik graag in contact komen met mensen waar ik spannende gesprekken mee kan hebben en dit kunnen dan mannen of vrouwen hebben. Het beste is het denk ik om eerste via Skype contact te hebben. We kunnen elkaar dan beter leren kennen en ook gaan cammen. Bekijk advertentie »

Ben hier alleen voor de sex!

Zo dat is eruit, ik ben hier alleen voor de sex en verder niet. Al dat gedoe met knuffelen en romantiek dat is niets voor mij. Wat ik wil dat is een man om mee te neuken en verder niet. Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan. Kijk dan ook eens bij mijn voorkeuren en als er iets bijstaat wat je bevalt dan kun je contact opnemen. Bekijk advertentie »

Ben op zoek naar een nieuwe uitdaging

Hallo, ik ben hier omdat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. De laatste tijd heb ik best wel vaak sex gehad met mannen maar eigenlijk is het altijd hetzelfde, daarom moet het nu maar eens anders. Wat me leuk lijkt dat is om mannen te vinden die opdrachten voor mij uit willen voeren. Bekijk advertentie »

Zoek een man voor spannende momenten

Sexdates zijn bijna alleen ’s avonds en in het weekend. Het is niet dat ze niet fijn zijn alleen ik heb ook door de week weleens de behoefte aan een man. Nu begrijp ik dat ik niet op ieder moment van de dag naar een man toe kan gaan. Toch zou het misschien wel leuk zijn om dan te kunnen Skypen. Bekijk advertentie »

De vlinders in mijn buik zijn weg

Bij mij zijn de vlinders helemaal verdwenen. Deze had ik altijd wel als ik een date had met een man. Nu heb ik de dates voor een relatie afgezworen want ik heb even geen behoefte aan een relatie. Wat mij wel fijn lijkt is gewoon lol te hebben met een man. Misschien kunnen we dat via Skype doen? Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.