Meld je direct gratis aan

Eerst op een veilige manier contact

Bruuntje profielfoto

Profiel: Bruuntje (21 jaar)

Stuur bericht naar Bruuntje

Om het een beetje veilig te houden zou ik eerst graag via het internet contact houden en dat zouden we dan via Skype kunnen doen. Dit is dan leuk omdat we niet alleen met elkaar kunnen chatten maar we kunnen dan ook de webcam aanzetten. Dit geeft ons dan de mogelijkheid om elkaar al een beetje beter te gaan zien.Als je iemand bent die geen intentie heeft om af te spreken maar wel graag via Skype contact met mij wil dan kun je mij ook een bericht sturen. Laat dit dan wel duidelijk in je bericht weten. Mijn voorkeur gaat echter uit naar mannen die ik eerst een beetje beter kan leren kennen en waar ik dan een date mee kan gaan hebben.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.