Meld je direct gratis aan

Afspreken met mannen in hotels

Asiasophia profielfoto

Profiel: Asiasophia (32 jaar)

Stuur bericht naar Asiasophia

Hai mannen, De foto is misschien niet heel duidelijk maar ik ben een Aziatische vrouw en ik hoop leuke Belgische mannen te leren kennen. Met deze mannen wil ik dan afspreken hotels. Dit doe ik omdat het veiliger is. Het gaat mij niet om het geld en ik heb er ook geen problemen mee om de helft van de kamer mee te betalen.

Wel is het zo dat ik een beetje moet weten met wie ik afspreek. Wanneer je met mij naar een hotel wilt stuur dan niet een bericht met één of twee woorden maar maak een kort verhaaltje met wie je bent en wat je wilt doen op onze date. Dit maakt het voor mij makkelijker om te weten wie je bent. Sex is misschien wel mijn grootste hobby en ik heb ook echt zin om af te spreken. Toch vind ik het wel belangrijk dat we beide plezier hebben en daarom wil ik weten met wie ik contact heb.

De hotelkamer is vaak voorzien van een bad en dat betekent dan ook dat we eerst lekker kunnen badderen en onze lichamen al met onze handen kunnen verkennen. Jij mag me dan aan mijn hele lichaam komen. Zoals alle Aziatische vrouwen heb ik een tenger maar fijn lichaam. Hou je daarvan dan zal je zeker niet teleurgesteld worden tijdens onze date. Omdat we een hotelkamer voor een nacht betalen kunnen we ook meerdere uren, of zelfs de gehele nacht afspreken.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.