Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Hotel ontmoeting advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Jij betaalt de kamer en ik betaal je in natura terug

Dag mannen, ik ben Ilse en ik ben een leuke en spontane meid van nog net geen dertig. Ik vind het lekker om seks met vreemde mannen te hebben. Voor mij voelt het niet goed om bij mij thuis of om bij een man thuis af te spreken. Ik heb dan ook de regel dat ik de eerste paar dates altijd in een hotel afspreek. Bekijk advertentie »

Spreek alleen ergens op neutraal terrein af

Dag, Amber hier. Ik ben op zoek naar spannende dates. Mannen die houden van een volle vrouw en die het lekker vinden m mij oraal te verwennen. Daarnaast heb ik wel een voorwaarde. Ik ben alleen op zoek naar mannen die niet thuis af willen spreken. Dit is dan niet alleen bij mij thuis maar ik kom ook niet bij jou thuis. Bekijk advertentie »

Afspreken met mannen in hotels

Hai mannen, De foto is misschien niet heel duidelijk maar ik ben een Aziatische vrouw en ik hoop leuke Belgische mannen te leren kennen. Met deze mannen wil ik dan afspreken hotels. Dit doe ik omdat het veiliger is. Het gaat mij niet om het geld en ik heb er ook geen problemen mee om de helft van de kamer mee te betalen. Bekijk advertentie »

Samen lekker daten in een hotel lijkt mij fijn

Het lijkt mij het fijnste als we niet meteen thuis afspreken. Dat is iets waar ik een beetje voorzichtig mee ben en ik hoop dat de mannen dit begrijpen. Als ik dan met een man een afspraak in een hotel heb gemaakt dan kan het in het begin een beetje onwennig zijn maar al snel zal je merken dat het dan heel gezellig zal worden. Bekijk advertentie »

De lekkerste sex krijg je bij mij

Je moet jezelf wel een beetje verkopen als je het werk doet wat ik doe. Daarom kan ik je meteen vertellen dat je bij mij de lekkerste sex krijgt. Deze sex die is dan lekker lang en hard en dit mag dan ook precies op de manier zoals jij het wilt. Ik kom op de juiste tijd en blijf dan net zolang als jij wilt. Bekijk advertentie »

Wij komen langs om je te masseren

Ben je druk geweest en weer in je hotel dan kun je ons gaan bellen. Wij komen dan bij je langs om je een lekkere ontspannend massage te gaan geven. Je zal dan merken dat je hier heerlijk ontspannen van gaat worden. Wil je het bij een massage laten dan is het prima maar als je graag een stapje verder wilt gaan dan is dit ook mogelijk. Bekijk advertentie »

Laat mij bij je komen in het hotel

Heb je zin een spannende tijd en wil je een vrouw die niet te moeilijk doet dan zou je mij bij jou in het hotel uit kunnen gaan nodigen. Jij mag dan zeggen hoe ik gekleed kom. Dit kan dan zijn in het niemandsdalletje wat ik op de foto draag maar dit kan zelfs in een overjas zijn zonder iets eronder. Bekijk advertentie »

In een hotel lig ik op je te wachten

Als je een leuke date met mij wilt dan kun je met mij af gaan spreken. In een hotel lig ik dan op je te wachten en daar kun je dan plezier met mij gaan maken. Zoals je op de foto kunt zien ben ik een lekkere Indische dame die ervan houdt mannen en vrouwen te verwennen. Bekijk advertentie »

Een hotel daar wil ik best een man ontmoeten

Hallo mannen, als ik een man ontmoet dan moet ik wel een beetje verwend worden. Dit bedoel ik dan niet alleen bij mijn lichaam maar ook waar we afspreken. Je ziet op de foto dat ik best wel een leuke vrouw ben. Wat ik graag wil is een man ontmoeten die mij meeneemt naar een leuk hotel en waar we een paar leuke uurtjes door gaan brengen. Bekijk advertentie »

Wat heb jij voor mij over?

Als je wel eens geldproblemen hebt gehad dan weet je hoe vervelend deze kunnen zijn. Op dit moment heb ik er ook last van en daarom zoek ik nu ook een manier om een beetje bij te gaan verdienen. Dit wil ik gaan doen door mezelf aan te bieden aan mannen voor sex. Bekijk advertentie »

Alles aan de man mag groot zijn

Als een man een lekkere grote … heeft dan maak je mij helemaal blij. Ik wil hier niet te veel ruige praat neerzetten dus ik gebruik maar puntjes maar je weet vast wel wat ik bedoel. Heb je nu ook een grote en wil je graag met mij afspreken dan hoef je alleen maar een bericht naar mij te sturen. Bekijk advertentie »

Wil een spannende tijd met een dito man

Het lijkt me echt geweldig om weer eens snel met een man af te kunnen spreken en daar een spannende tijd mee te gaan hebben. Wat ik graag doe dat is afspreken in een hotel. Daar is alles om een fijne tijd te hebben. Wat echt lekker is dat is om eerst samen een bad te nemen en daarna elkaars lichaam te gaan verkennen. Bekijk advertentie »

Mag ik eens bij je langskomen?

Lijkt het je fijn als ik eens bij je langskom als je in een hotel zit? Wat ik daar fijn aan vind dat is dat we geen privégegevens hoeven te delen en dat het dus een beetje veiliger is. Mijn borsten zijn lekker groot en daar kun je dus van genieten. Ook ben ik voor veel te vinden en dat maakt het ook alleen maar fijner. Bekijk advertentie »

Vaker dan eenmalig hoeft voor mij niet

Wat ik fijn vind dat is om met vreemde mensen sex te hebben. Natuurlijk zijn deze dan niet helemaal vreemd aangezien ik deze dan al een beetje via de chat heb gesproken maar ik wil er niet eerst wat mee gaan drinken of zoiets voordat ik er een sexafspraak mee ga maken. Bekijk advertentie »

Nu ik tijd heb wil ik graag weer een leuke man

Mijn job nam altijd teveel tijd in beslag en dat was iets wat ik nooit erg vond. Toen mijn relatie uitging heb ik mij nog meer op de job gestort en nu ben ik alweer bijna vier jaar vrijgezel. Het gemis van een man begint nu toch wel voelbaar te worden. Dit is dan vooral het gemis in de slaapkamer waar ik wel weer eens een keer een leuke tijd met een man wil hebben. Bekijk advertentie »

Laat mij je maar komen bezoeken

Dag liefjes, ik ben een moeder die maar moeilijk rond kan komen en daarom heb ik besloten om wat bij te gaan verdienen. Dit wil ik doen door mannen een leuke tijd te gaan bezorgen in een hotel. Ik kom dan bij je langs en ik zorg er dan voor dat al je seksuele wensen vervult gaan worden. Bekijk advertentie »

Ik wil een man die moeite doet

Het is niet zo dat ik aandacht tekort kom want als ik uitga dan heb ik voldoende mannen die om mij heen staan. Toch heb ik daar geen interesse in want dit zijn mannen die snel een avontuurtje willen beleven en verder niets. Ik zoek een man die echt moeite voor mij doet. Ik wil dan wel geen relatie maar dan nog kan een man wel moeite doen vind ik. Bekijk advertentie »

Ik zoek een geheime minnaar

Mijn vriendin die heeft een relatie met een getrouwde man. Daar was ik in het begin erg op tegen maar nu ik er meer over hoor begin ik wel de voordelen ervan in te zien. Ik ben niet op zoek naar een vaste relatie maar alleen naar plezier. Ik neem aan dat de getrouwde mannen dit ook zijn en dan zouden we elkaar kunnen helpen. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.