Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Cardate advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Bij mij of bij jouw in de auto?

Mijn naam zeg ik liever niet aangezien ik een gebonden vrouw ben. Mijn huwelijk is goed en dat wil ik graag zo houden. Toch kan ik niet zonder spanning in mijn leven. Dat is vooral de spanning om met vreemde mannen af te spreken en daar seks mee te hebben. Bij mij thuis kan ik uiteraard niet afspreken. Bekijk advertentie »

Een grote auto om genoeg standjes in te doen

Als vrouw vind je het misschien niet altijd even prettig dat er mannen bij je thuis komen als je een sexdate af wilt spreken. Ik snap dat best want het is allemaal ook behoorlijk spannend. Daarom wil ik je voorstellen om de eerste date in de auto af te spreken. Voor mijn werk rij ik een grote auto en daar hebben we voldoende ruimte om verschillende standjes te proberen.  Bekijk advertentie »

Dates met mannen in mijn auto

Thuis daten dat wil ik niet en dat heeft ermee te maken dat ik een man heb. Deze mag natuurlijk niet weten dat ik mannen zoek om sex mee te hebben. Daarom wil ik graag ergens onderweg afspreken met mannen en dan sex met ze hebben. Lekker geilen en verder niets. Wanneer jij met mij wilt daten dan mag je er ook geen probleem mee hebben dat ik alleen met je afspreek voor de sex. Bekijk advertentie »

Eerst maar eens een date in de auto

Om het voor mij ook een beetje veilig te houden heb ik besloten om eerst maar eens een date in de auto af te spreken. Ik hoef dan niet meteen mannen bij mij thuis uit te nodigen en dit geeft mij gewoon een veiliger gevoel. Ben je bereid om eerst een spannende cardate met mij te hebben dan hoor ik dat graag. Bekijk advertentie »

Vaste lover voor de late uurtjes

Mijn auto die is ruim genoeg om lekkere sex in te hebben. Daarvoor ben ik dan wel een lekkere vent nodig en die hoop ik dan ook snel te vinden. Het zou leuk zijn om een vaste lover te vinden waar ik in de late uurtjes mee af kan spreken. We rijden dan naar een vaste plek of ik pik je op een bepaald punt op en dan gaan we sex hebben. Bekijk advertentie »

Laat me graag in de auto nemen

Het is fijn voor mij om mij in de auto te laten nemen. Dit is makkelijk en dat kan snel. Wanneer je thuis met iemand af wilt spreken dan wil je toch eerst veel meer van iemand weten. Het is immers niet zon dat je iedereen maar bij je thuis uit gaat nodigen. Dit is waarom ik voorstander van de cardates ben. Bekijk advertentie »

Kom maar bij mij in de truck

Als trucker rij ik door heel Vlaanderen en ik ben dan ook op zoek naar mannen waar ik mee af kan spreken voor spannende sex. Het is nu een beetje lastig om te zeggen waar ik op welke dag ben. Als jij gewoon laat weten waar je woont dan kan ik er rekening mee houden en dan kan ik contact met je zoeken als ik in de buurt ben. Bekijk advertentie »

Laten we beginnen met een cardate

Het is allemaal nieuw voor mij en daarom denk ik dat het goed is om voorzichtig te beginnen. Wat we zouden kunnen doen dat is starten met een cardate. We spreken dan ergens af en stappen dan bij elkaar in de auto. We gaan een rustig plekje opzoeken en daar gaan we dan met elkaar spelen. Bekijk advertentie »

Lekker snel en eenmalig afspreken

Alle gedoe dat wil ik niet. Wat ik wil dat is snel afspreken en dan ook maar voor één keer. Vaker hoef je niet te proberen want dit doe ik toch niet. Wanneer we vaker af gaan spreken dan geeft dit alleen maar verplichtingen en dit is iets wat ik absoluut niet wil. Het is ook zo dat ik alleen in de auto afspreek.  Bekijk advertentie »

Mannen kunnen bij mij langskomen

Als je snelle sex wilt met een lekkere vent dan kun je bij mij langskomen. Dit kan al vanaf twintig euro en dan ga ik je lekker leegzuigen. Wil je meer dan kost het natuurlijk ook een beetje meer. Toch is het wel zo dat het nooit heel erg veel geld bij mij kost. Sex is voor mij echt een hobby. Bekijk advertentie »

Ben altijd te vinden voor een leuk contact

Wanneer je met mij een spannend en leuk contact op wilt gaan bouwen dan ben ik daar altijd voor te vinden. Wat je dan kunt gaan doen dat is mij een bericht gaan sturen en ik zal dan mijn best gaan doen om je zo snel mogelijk een antwoord te gaan sturen. Waar mijn voorkeur naar uitgaat dat is een cardate. Bekijk advertentie »

Een heerlijke en spannende cardate

Als ik met mannen afspreek dan doe ik dat nooit meteen bij mij of bij hem thuis. Je weet immers nooit wie je voor je hebt. Daarom vind ik het een goed alternatief om in de auto af te gaan spreken. Het is dan misschien een beetje krap maar dit vind ik ook wel lekker knus. Bekijk advertentie »

Durf jij een vrouw met een bril te neuken?

Regelmatig krijg ik te horen dat ik streng uitkijk. Dit kan met mijn bril te maken hebben maar er zonder kan ik niet. Al eerder heb ik contactlenzen geprobeerd maar dit was niet wat ik ervan verwacht had. Daarom zal ik mijn bril nog wel een tijdje moeten houden. Ook hoop ik dat dit de mannen niet meer afschrikt. Bekijk advertentie »

Gebonden maar ongelukkig

Als je gebonden bent en wilt reageren dan is dit voor mij geen probleem. Zelf heb ik namelijk ook een relatie en dit is best wel moeilijk voor mij. De relatie loopt de laatste tijd niet meer zo lekker en daarom heb ik maar besloten op zoek te gaan naar een andere man die nog wel interesse in mij heeft. Bekijk advertentie »

Voor een toffe gast maak ik graag tijd vrij

Hopelijk kan ik hier een paar toffe gasten vinden om mij lekker mee te gaan vermaken. Waar ik naar op zoek ben dat is een man om lekkere sex mee te gaan hebben, dit wil ik dan niet meteen thuis gaan doen maar het liefste eerst in de auto. Zo kan ik eerst in alle rust de man leren kennen. Bekijk advertentie »

Een leuke man of een leuke vrouw

Eigenlijk vraag ik helemaal niet zoveel en ik ben dan ook op zoek naar een leuke man of een leuke vrouw om mee af te gaan spreken. Wat ik graag wil dat is de eerste date dan in de auto af te gaan spreken. Dit kunnen we dan misschien ook vaker doen als het goed bevalt. Bekijk advertentie »

In een auto kan het ook best fijn zijn

Als je snel sex wilt hebben dan zou je mij eens een leuk bericht kunnen sturen. Wat ik het liefste doe dat zijn vluggertjes. Echt langdurige sex daar ben ik ook wel voor in maar dit doe ik liever met iemand waar ik echt een relatie mee heb. Als ik geil ben dan heb ik het liefste snelle sex. Bekijk advertentie »

Het liefst spreek ik eerst in de auto af

Het is voor mij het beste om eerst om eerst in de auto af te spreken. Dit is misschien wat behelpen maar een creatieve man die kan hier vast wel mee omgaan. Dit doe ik omdat ik een keer een slechte ervaring heb gehad met een man waar ik thuis was. In de auto kunnen we het vast ook wel gezellig hebben en later kunnen we dan altijd nog adressen uitwisselen. Bekijk advertentie »


Cardate in het kort

Een afspraakje in een auto is vaak makkelijk geregeld, lekker laagdrempelig en een stuk discreter dan afspreken op een privé adres. Op diverse parkings in België kunt u terecht voor een cardate, maar u kunt natuurlijk ook zelf wat afspreken. Het voordeel van een cardate is dat u van te voren weet met wie u te maken heeft en wellicht al wat voorkeuren kunt bespreken alvorens u het in de praktijk brengt. Op een sexparking weet u immers nooit wie u zult treffen en welke bedoelingen deze mensen hebben.


Meld je nu gratis aan

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.