Meld je direct gratis aan

Laten we beginnen met een cardate

Friemel profielfoto

Profiel: Friemel (36 jaar)

Stuur bericht naar Friemel

Het is allemaal nieuw voor mij en daarom denk ik dat het goed is om voorzichtig te beginnen. Wat we zouden kunnen doen dat is starten met een cardate. We spreken dan ergens af en stappen dan bij elkaar in de auto. We gaan een rustig plekje opzoeken en daar gaan we dan met elkaar spelen.Op deze wijze kunnen wij elkaar al een beetje beter leren kennen en als het dan fijn is dan kunnen we ook vaker af gaan spreken. Wanneer we elkaar goed kennen dan heb ik er ook geen problemen mee om je bij mij thuis uit te gaan nodigen. Laat om te beginnen maar eens wat meer over je weten en stuur mij een bericht bij interesse.


Oudenaarde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.