Meld je direct gratis aan

Hoop mannen die wel serieus zijn

Amber1 profielfoto

Profiel: Amber1 (28 jaar)

Stuur bericht naar Amber1

De advertentie die ik had die heb ik verwijderd. Dit is omdat er nu een aantal mannen hebben gereageerd en die waren gewoon niet serieus. Ze zeggen dan dat ze een afspraak willen maken en doen dit dan niet. Het is zelfs een keer voorgekomen dat er een afspraak was gemaakt en dat de man dan gewoon niet op kwam dagen.Het zoekertje wat ik hier heb geplaatst die heb ik geplaatst omdat ik echt graag snel contact wil met een man. Het is leuk en spannend om over sex te praten maar mijn doel is toch echt om snel een afspraak te maken zodat we lekker van elkaar kunnen genieten. Ben je serieus en wil je ook echt een afspraak maken laat mij dit dan weten.


Zottegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.