Meld je direct gratis aan

Wil graag een stap verder gaan

DrPepper profielfoto

Profiel: DrPepper (40 jaar)

Stuur bericht naar DrPepper

Sex is lekker maar bij mij is het de laatste tijd veel van hetzelfde. Het klinkt misschien raar maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben om een stapje verder te gaan. Als ik mezelf vinger dan kan ik met meerdere vingers en het lijkt me spannend als een man mij eens fist.

Dit moet dan de eerste keer wel voorzichtig gebeuren want dit heb ik nog nooit gedaan. Het zou dan ook mijn voorkeur hebben als er geduldige mannen reageren. Naast het fisten sta ik ook wel open voor andere leuke ideeën. Verras me eens en stuur me eens een reactie met daarin wat jij graag zou willen doen. Als je een goed idee hebt of mij wel wilt fisten dan kunnen we er misschien wel snel een date van maken.


Zottegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.