Meld je direct gratis aan

Je hele vuist mag in mijn kutje verdwijnen

Arne_sexy profielfoto

Profiel: Arne_sexy (20 jaar)

Stuur bericht naar Arne_sexy

Lieve en knuffelige mannen die zullen vast goede bedoelingen hebben maar dit zijn niet de mannen waar ik een afspraak mee wil maken. De mannen die ik wil ontmoeten dat zijn mannen met een beetje lef. Mannen die het fijn vinden om eens wat nieuws te proberen. Dus ook dingen zoals extreme sex.

Ben jij zo’n man en heb je geen hekel aan extreme sex en vind je dit zelfs lekker dan hoop ik dat je even door wilt lezen. Wat mijn droom is dat is om vaak af te kunnen spreken met een man die mij wat ervaring bij kan brengen. Dit is dan vooral ervaring met extreme sex. Wat ik echt graag zou willen dat is om gefist te worden. Jij gaat dan met je hele vuist bij mij naar binnen en ik denk dat dit een geweldig gevoel zal geven. Natuurlijk moet je wel rustig beginnen maar dan mag je wel helemaal losgaan.

Het fijnste zou het zijn dat we dit als voorspel zouden kunnen doen. We hebben dan wel wat glijmiddel nodig maar daar zal ik voor zorgen. Misschien zou je kunnen starten om mij lekker te vingeren en dan steeds een vinger erbij te stoppen. Op het laatst doe je dan je hele vuist naar binnen. Ik heb het zelf al eens geprobeerd en ik vond het fijn. Toch is het best wel lastig om dit bij jezelf te doen. Daarom lijkt het mij echt leuk om de juiste man te leren kennen die dit bij mij kan doen.


Lommel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.