Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Beffen advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Mijn klitje kan een goede tong gebruiken

Er zijn mannen die dol zijn op beffen. Dat zijn ook de mannen waar ik naar op zoek ben. Een man die weet hoe hij zijn tong moet gebruiken. Ik hoor graag van je als jij dit bent. Ik kan zelf ook goed pijpen. Het zou fijn zijn als ik hier dates kan vinden waarmee ik eerst uitgebreid aan voorspel kan doen. Bekijk advertentie »

Een man die goed is met zijn tong

Waar ik nu op hoop is mannen die echt eerlijk zijn. Ik heb op andere sites veel reacties gekregen maar dat bleken mannen te zijn die anders waren dan ze zich voor deden. Ik zoek mannen die goed zijn met de tong. Die mijn kutje en mijn klitje lekker kunnen likken. Die het ook fijn vinden om te likken en niet na twee minuten weer iets anders willen doen. Bekijk advertentie »

Mannen die orale kwaliteiten hebben

Veel mannen die zeggen het maar ik kom niet heel veel mannen tegen die het ook echt goed kunnen. Daarmee bedoel ik het beffen. Het lijkt mij fijn om in contact te komen met een man die niet alleen zegt dat hij goed kan beffen maar het ook echt goed kan. Daarom heb ik als laatste redmiddel maar deze oproep geplaatst. Bekijk advertentie »

Mannen die kunnen beffen. Waar zijn jullie?

Het is bijna een roep om hulp want ik ben echt op zoek naar mannen die kunnen beffen. Niet mannen die even snel er langs willen likken maar die echt de tijd willen nemen om mij goed te likken. Helemaal perfect zou het zijn als je mij ook klaar zou willen likken. Helaas ben ik al een tijdje op zoek en kom ik niet vaak mannen tegen die mij goed willen of kunnen likken. Bekijk advertentie »

Oudere vrouw om te beffen

Hoewel ik best nog wel jong ben is het voor mij niet echt leuk om met meiden van mijn leeftijd af te spreken. Ze doen het gewoon niet voor mij. Ervaring heb ik er wel mee en op mijn school heb ik al met diverse meiden gedate en daar dan ook het bed mee gedeeld. Bekijk advertentie »

Vind het heerlijk om gelikt te worden

Het likken door een man dat vind ik heerlijk. Als ik mijnbenen spreid en ik voel hoe de man met zijn tong lekker langs mijn klitje gaat dan begin ik al snel te kreunen. Het zal geen verassing voor je zijn dat ik zoek naar mannen die mij weer lekker willen likken.  Bekijk advertentie »

Grote borsten en dol op likken

Hai ik ben Lisette en ik ben een vrouw met grote borsten. Het voelt altijd zeer goed als de mannen hiermee spelen. Wat ik graag wil dat is dat de mannen bij mij komen en dat die dan eerst lekker mij gaat verwennen. Het klinkt misschien egoïstisch maar ik zeg maar gewoon zoals ik het zie. Bekijk advertentie »

Een man die mij wil gaan likken

Waar ik naar op zoek ben dat is een man die mij op een heerlijke manier wil gaan likken. Het moet dan wel een man zijn die dit dan ook echt met overgave wil gaan doen. Het moet niet even snel gaan gebeuren. Het misschien een vreemde eis maar ik vind het zo fijn om goed oraal bevredigd geworden. Bekijk advertentie »

Ik laat mij graag likken

Wat ik erg fijn vind dat is om gelikt te worden. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik op zoek ben naar mannen die dit ook fijn vinden om te doen. Het pijpen van een man dat is ook wel fijn maar om eerlijk te zijn kan ik meer genieten van het gebeft worden. Bekijk advertentie »

Zin om mij lekker te likken?

Lijkt het je wel wat om mij lekker te likken en om dat dan voor een langere tijd te gaan doen? Wanneer je hier interesse in hebt dat zou ik het graag van je horen. Helaas kan ik je op dit moment geen betere foto bieden en dat heeft als reden dat ik niet herkent wil worden.  Bekijk advertentie »

Kom jij mij lekker beffen

Als jij zin hebt om mij lekker te gaan beffen dan ben je precies de persoon waar ik naar op zoek ben. Orale sex dat is gewoon heerlijk en daar moet je dan ook zolang mogelijk van gaan genieten. We maken dan eerst rustig kennis en drinken wat en langzaam gaan we dan de slaapkamer opzoeken. Bekijk advertentie »

Wil jij mijn clitje likken?

Waar ik nu naar op zoek ben dat zijn mannen en vrouwen die lekker mijn clitje willen likken en dit dan ook grondig willen gaan doen. Het zou fijn zijn als er mannen en vrouwen reageren want ik vind het wel een verschil of ik door een man of een vrouw gelikt te worden. Bekijk advertentie »

Wil jij mij lekker klaar likken?

Het is waarschijnlijk wel een beetje veeleisend van mij maar ik zoek een man die mij lekker wil gaan likken. Dit moet dan wel grondig gaan gebeuren. De man die ik zoek die moet dus niet alleen aan zichzelf denken maar ook bereid zijn om mij eens goed onder handen te gaan nemen. Bekijk advertentie »

Soms wil ik gewoon snel een man

Hallo, ik ben Linda en mijn hobby’s zijn om uit te gaan met vriendinnen en om lekker te koken. Toch zoek ik daar geen man voor. Waar ik wel een man voor zou willen vinden dat is om lekker mee te gaan spelen. Soms wil ik gewoon een man en dan moet ik weer met mezelf spelen omdat ik deze niet voorhanden heb. Bekijk advertentie »

Echt beffen, wie doet dit nog?

De laatste mannen waar ik een sexafspraak mee heb gehad die likten wel maar bij de ene duurde dit nog geen minuut en de ander die wist totaal niet waar die mee bezig was. Daar ben ik nu wel een beetje klaar mee want als ik een man ga pijpen dan doe ik heel erg mijn best zodat de man daar echt van geniet. Bekijk advertentie »

Echt goed gelikt worden daar geniet ik van

Als ik echt goed gelikt word dan kan ik daar enorm van genieten. Orale sex is ook iets wat altijd al één van mijn favoriete dingen is geweest bij de sex. Ook een man pijpen dat vind ik erg fijn om te doen. Toch is het zelf gebeft worden nog iets fijner. Er zijn dan vast wel mannen hier die dat ook lekker vinden om te doen. Bekijk advertentie »

Mijn lusten zijn maar moeilijk onder controle te houden

Hallo allemaal! Natuurlijk ben je van harte welkom en hoop ik dat je mijn profiel leuk vindt. De reden dat ik ervoor gekozen heb om mij hier in te schrijven is omdat mijn lusten maar moeilijk onder controle te houden zijn. Het liefste heb ik iedere dag sex, wat ik dan ook zou kunnen doen is zoeken naar een man voor een relatie. Bekijk advertentie »

Orale sex is helemaal mijn ding

Dag heren, hopelijk vind je mij aantrekkelijk genoeg om kennis mee te maken. Het lijkt mij echt leuk om weer met mannen in contact te komen die interesse in mij hebben. Het is niet zo dat ik geen mensen om mee heen heb maar dit zijn dan vrienden en familie. Een man die je erotisch interessant vindt dat is natuurlijk iets heel anders. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.