Meld je direct gratis aan

Mijn klitje kan een goede tong gebruiken

Joan profielfoto

Profiel: Joan (34 jaar)

Stuur bericht naar Joan

Er zijn mannen die dol zijn op beffen. Dat zijn ook de mannen waar ik naar op zoek ben. Een man die weet hoe hij zijn tong moet gebruiken. Ik hoor graag van je als jij dit bent. Ik kan zelf ook goed pijpen. Het zou fijn zijn als ik hier dates kan vinden waarmee ik eerst uitgebreid aan voorspel kan doen. Elkaar likken en pijpen en daarna heerlijke seks. Ik zie het al helemaal voor mij.

Je hebt nu mijn wensen gelezen. Toch ben ik ook wel benieuwd naar jouw wensen. Heb je die dan mag je ze mij laten weten en dan kunnen we eens kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ben je geen liefhebber van beffen dan heeft het weinig zin om te reageren. Ik ben echt op zoek naar een man die graag likt en die een vrouw ook tot een hoogtepunt kan likken.


Torhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.