Meld je direct gratis aan

Ervaring met discretie is een pre

Seksie profielfoto

Profiel: Seksie (36 jaar)

Stuur bericht naar Seksie

Als je er al ervaring mee hebt om discreet af te spreken dan werkt dit in je voordeel. Het is zo dat ik geen vrijgezel meer ben, verder wil ik er niet teveel over zeggen maar ik denk dat je wel weet wat ik bedoel. De afspraken die ik maak zijn dan ook alleen maar voor de sex en ik zoek geen relatie.

Wat ik wel graag wil is eerst contact hebben via Whatsapp om zo een leuk gesprek met elkaar te kunnen voeren. We kunnen dan misschien ook meteen aangeven wat we graag willen doen. Mijn foto hier is niet zo duidelijk maar ik kan je wel een duidelijke foto via Whatsapp geven als we eenmaal contact hebben. Alleen dus reageren als je discreet wilt afspreken.


Torhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.