Meld je direct gratis aan

Lekker babbelen over sex en daarna …

Sextalk profielfoto

Profiel: Sextalk (45 jaar)

Stuur bericht naar Sextalk

Met mannen  vind ik het fijn om lekker te babbelen over sex. Daar moet je wel van houden als je contact met mij zoekt. Het is niet dat ik helemaal niet af wil spreken maar ik vind het fijn om te weten dat ik een man bij mijn contacten in de telefoon heb staan die ik een appje kan sturen. Dut appje dat kan dan tekst zijn maar het voordeel van WhatsApp is dat er ook foto’s en video’s mee versturen zijn. Je begrijpt denk ik mijn bedoelingen wel en ik hoop dat er mannen zijn  die dit spannend vinden. Wanneer we er beide klaar voor zijn dan kunnen we ook afspreken. Blijft het alleen bij spannende berichten dan is dat voor mij ook geen probleem.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.