Meld je direct gratis aan

Via de app eerst contact leggen

appelstroopje profielfoto

Profiel: appelstroopje (38 jaar)

Stuur bericht naar appelstroopje

Als ik date met een man dan moet ik hem eerst wel een beetje kennen. Daarom vind ik het fijn om eerst via de app contact te hebben. Dan kunnen we vrijuit praten en zo elkaar beter leren kennen. Dit is dan op persoonlijk vlak maar ook op seksueel gebied. De vrouwen die hier een zoeker plaatsen en die meteen een date willen die snap ik dan ook niet.

Laten we eerlijk zijn. Je ziet dan wel een foto van mij maar verder weet je niets van me. Misschien hou ik in bed wel van hele andere dingen dan jij. Als ik hier alles neer moet zetten wat ik lekker vind dan zal ik mij daar ook niet prettig bij voelen. Daarom lijkt het mij beter dat je eerst een bericht stuurt en daarin laat weten wie je bent en wat je bedoelingen zijn. Misschien wil je helemaal wel niet afspreken maar gewoon gezellig via de app contact houden.

De praatjes die kunnen netjes beginnen maar die mogen na verloop van tijd best wel geiler worden. Als we op ons gemak zijn dan kunnen we misschien ook foto’s uitwisselen. Wil je wel afspreken en denk je dat ik een vrouw ben waar je echt mee kunt daten dan kun je dat laten weten. Denk ik er hetzelfde over dan spreken we af. Misschien kunnen we daarna dan een datum prikken. Omdat we al een tijdje contact hebben weten we dan al veel van elkaar en dat zal de date alleen maar ten goede komen.


Beringen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.