Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Meesteres advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Slaven gezocht!

Ik zoek slaven en snel. Ik ben Meesteres Chloe en ik heb weinig geduld. Dit is niet alleen bij het vinden van slaven maar ook als ik een sessie geef. Ik wil dan ook snel nederige mannen bij mij hebben die mij goed weten te plezieren. Ik ben geen gemakkelijke Meesteres en daar zal je direct de eerste sessie ook wel achter komen. Bekijk advertentie »

Jou precies laten doen wat ik wil

Mannen dat vind ik nietige wezens die niets voorstellen. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik mij de laatste maanden steeds meer toe ben gaan leggen op de BDSM. Nu ik er een tijdje mee bezig ben kan je zeggen dat ik redelijk ervaren ben en dat ik ook al precies weet hoe ik de mannen moet vernederen en hoe ik ze aan moet pakken. Bekijk advertentie »

Zoek een meesteres om mij te laten domineren

Hallo Meesteressen wat fijn dat jullie de moeite nemen om dit te lezen. Mijn naam is Hans en ik vind het altijd erg fijn om gedomineerd te worden door een vrouw. Eerder deed ik dit altijd via Skype en dan deed ik voor het scherm van mijn computer wat de meesteres van mij verlangde. Bekijk advertentie »

Wil jij mij uitproberen?

Zie je het al zitten om mij eens lekker uit te proberen? Bij mij kun je terecht als gekleineerd wilt worden en wilt worden vernederd. Ik ben op zoek naar mannen die een goede slaaf zijn. Wil je mij uitproberen en testen hoe ver je kunt gaan dan denk ik dat je dat maar eenmaal zult doen. Bekijk advertentie »

Strenge meesteres kan alle mannen aan

Ben jij een man die onderdanig is en die graag een sessie met een goede meesters wil beleven? Dan kun je contact met mij opnemen en dan zouden we eens een afspraak kunnen maken. Ben je een man met een grote mond en denk je dat je mij wel aan kunt dan dien je ook zeker contact op te nemen.  Bekijk advertentie »

Man die beschikbaar is voor een meesteres

Dag Meesteressen. Mijn naam is Roeland en bij deze stel ik mij ter beschikking. U mag met mij gaan doen wat u wilt en ik zal u zo goed mogelijk dienen. U best de meesteres en u bepaalt dan ook wat er gaat gebeuren. Mijn hoop is om hier een leuke meesteres te vinden om mee af te spreken. Bekijk advertentie »

Jij zal smeken om voor mij te mogen kruipen

Als je bij mij komt dan zal je van goede huize moeten komen om mij te plezieren. Wat je dan moet doen dat is voor mij kruipen en dit moet je ook op een zeer goede wijze doen. Wanneer je niet doet wat ik zeg dan is er sowieso een probleem en dan zal er een afstraffing volgen. Bekijk advertentie »

Mega bitch neemt je onder handen

Mannen daar heb ik helemaal niets mee en daar zal ik ook nooit respect voor kunnen opbrengen. Voor mij zijn het allemaal slaven en wanneer jij dit leest dan ben jij ook een slaaf voor mij. Denk maar niet dat je mij een luchtig berichtje kunt sturen en dan kunt verwachten dat je dan een leuk antwoord gaat krijgen. Bekijk advertentie »

Meesteres die je laat kruipen

Bij mij kom je alleen als je weet dat ik de baas ben. Mannen daar heb ik niets mee en dat vind ik nietige wezentjes. Doe dus maar niet zo zielig en kom mij dienen. Het eerste wat je mag doen dat is voor mij kruipen en dat ga je dan zolang doen als ik het wel. Bekijk advertentie »

Strenge meesteres eist de volledige aandacht

Bij mij kom je niet zomaar. Wanneer je bij mij gaat komen dan eis ik dat ik je volledige aandacht heb. Pas wanneer dit het geval is dan zullen wij gaan afspreken en dan mag je mijn slaafje zijn. Heb ik dan weer het gevoel dat je niet goed naar mijn luistert dan zal er een vervelende tijd voor je gaan volgen. Bekijk advertentie »

Wie wil mij vernederen?

Sex is lekker maar het wordt nog lekkerder als ik ondertussen lekker vernederd wordt. Wat mij ook weleens fijn lijkt dan is om aan BDSM te doen maar dan wel alleen met een meesteres. Waarom ik geen meester wil dat weet ik niet precies maar ik heb een beter gevoel bij een meesteres. Bekijk advertentie »

Eén keer afspreken, meer doe ik niet

Als je een sexrelatie zoekt dan moet je nog maar even verder gaan zoeken want meer dan één keer afspreken dat doe ik niet. Het is voor mij belangrijk dat ik afwisseling hou en daarom is het lekker om maar eenmalig met iemand af te gaan spreken. Het is dan ook goed om helemaal los te kunnen gaan met deze persoon. Bekijk advertentie »

Zou graag eens onder een meesteres dienen

Het lijkt mij fijn om eens onder een meesteres te gaan dienen. Al vele meesters heb ik gehad en dit beviel mij prima maar toch zou het ook weleens goed zijn om een meesteres te hebben die mij verteld wat ik moet doen. Aangezien ik biseksueel ben kun je mij ook ook lekkere dingen laten doen om jou te verwennen. Bekijk advertentie »

Kun jij aan mijn verwachtingen voldoen?

Denk jij dat je een persoon bent die aan mijn verwachtingen kan voldoen? Je moet het wel zeker weten want mannen die twijfelen of die denken een spelletje met mij te spelen daar zit ik helemaal niet op te wachten. Wat ik wil is een man die mij goed gehoorzaamt en die mij ook met meesteres wil aanspreken. Bekijk advertentie »

Zoek een meesteres die geen genade kent

Hallo, ik ben Danny en ik hoop op deze manier een meesteres te leren kennen die geen genade kent. Ben jij dit en heb je zin om met mij af te spreken dan kunnen we samen een leuke tijd hebben. Hopelijk kun jij dan met mij een echte meesteres – slaaf band opbouwen. In het verleden heb ik nog maar eenmaal een afspraak met een meesters gehad. Bekijk advertentie »

Mannen die weten hoe ze een vrouw gehoorzamen

Heb jij als man er moeite mee om een vrouw te gehoorzamen? Dit is bij mij niet aan te raden want als ik merk dat je niet goed luistert dan zwaait er wat. Wat er dan gaat gebeuren dat vertel ik nog niet maar ik kan je wel vertellen dat het niet goed is voor je. Bekijk advertentie »

Ben kinky en dominant

Ja mannen dat lezen jullie goed, ik ben een vrouw die erg kinky en dominant is en ik zoek hier mannen die zich aan willen onderwerpen. Het zijn dan sessies waar het er best wel heftig aan toe kan gaan dus je moet wel weten waar je aan begint. In deze sessies is het ook mogelijk dat we sex hebben. Bekijk advertentie »

Ik laat niet met me sollen

Als je iemand zoekt waarmee je kunt sollen dan ben je bij mij helemaal verkeerd. Bij mij is het allemaal duister, de duistere kant van mij is dan ook absoluut geen lieverdje. Mannen die bij mij komen die moeten exact doen en ook precies op de manier dat ik het wil. Als je dit goed doet dan krijg je misschien een beloning. Bekijk advertentie »


Meesteres in het kort

De behoefte om u te laten domineren door een meesteres en uzelf te laten behandelen als een slaaf. Voor veel mannen is dit een spannende fantasie, maar het is vaak lastig om (afgezien van een escort) contact te leggen met vrouwen die hier ook in geïnteresseerd zijn. Uiteraard heeft ieder zijn eigen voorkeur en zijn sommige van deze advertenties wellicht te soft of juist te hard voor u. Heeft u een voorkeur voor zweepjes, sm kaarsen of een spanking handschoen? Wellicht kunt u het overleggen met een van de onderstaande afspraakjes.


Meld je nu gratis aan

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.