Meld je direct gratis aan

Jou precies laten doen wat ik wil

Annanasje profielfoto

Profiel: Annanasje (33 jaar)

Stuur bericht naar Annanasje

Mannen dat vind ik nietige wezens die niets voorstellen. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik mij de laatste maanden steeds meer toe ben gaan leggen op de BDSM. Nu ik er een tijdje mee bezig ben kan je zeggen dat ik redelijk ervaren ben en dat ik ook al precies weet hoe ik de mannen moet vernederen en hoe ik ze aan moet pakken.

Mijn doel is om uiteindelijk tegen betaling sessies te geven. Toch denk ik dat een beetje meer ervaring geen kwaad kan. Daarom kun je nu nog gratis bij mij terecht. Ervaring als slaaf is niet noodzakelijk maar ik zoek wel iemand die zich compleet aan mij over kan geven. Natuurlijk hou ik rekening met je grenzen en die zullen we dan ook eerst goed bespreken. Wanneer de sessie eenmaal begonnen is dan duld ik geen tegenspraak en dan zal je doen wat ik wil.

Een echte specialiteit van mij is bondage. De slaaf die gaat op een plek staan en bind hem dan vast aan een paal. Dit kan bij mij thuis. Daar heb ik een gedeelte waar ik met mijn slaven aan de slag kan. Wat ik dan het leukste moment vind dat is als ik mijn tas met speeltjes tevoorschijn haal. Daar zitten dan heel veel dingen in om de mannen mee te plagen en om mee te straffen. De blik op de gezichten van de slaven is onbetaalbaar. Het lijkt mij ook leuk om jouw gezicht te zien als ik mijn tas ga openen.


Ninove op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.