Meld je direct gratis aan

Wil jij mij uitproberen?

badP0rny profielfoto

Profiel: badP0rny (36 jaar)

Stuur bericht naar badP0rny

Zie je het al zitten om mij eens lekker uit te proberen? Bij mij kun je terecht als gekleineerd wilt worden en wilt worden vernederd. Ik ben op zoek naar mannen die een goede slaaf zijn. Wil je mij uitproberen en testen hoe ver je kunt gaan dan denk ik dat je dat maar eenmaal zult doen.Een meesteres dat ben ik niet zomaar want ik beleef er ook veel plezier aan om mijn slaven goed op te voeden. Ben je stout dan zullen de gevolgen voor jou zijn. Dus dan kom je te zien wat ik het beste kan en dat is het straffen. Daar ben ik zo goed in omdat ik een hele kist vol met spullen heb die mij helpen je een gehoorzame slaaf te maken.


Diksmuide op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.