Meld je direct gratis aan

Laat me graag verrassen door de berichten

Anaal78 profielfoto

Profiel: Anaal78 (38 jaar)

Stuur bericht naar Anaal78

Het is wel een beetje een gek verhaal maar ik zal het met jullie delen zodat jullie mij ook wat beter snappen. Ik ben een vrouw die dol is op anale sex. Dat zullen er meer zijn maar ik denk dat er maar weinigen het zo lang hebben verzwegen als ik. In mijn huwelijk wat bijna tien jaar heeft geduurd heb ik het er zelfs nooit over gehad.

Hoe het komt weet ik niet maar ik heb altijd het idee gehad dat het als raar werd gezien als ik bekende dat ik graag anale sex wilde. Mijn ex weet er dus ook niets van. De reden dat ik het voor hem heb verzwegen is omdat hij al schrok van dingen die voor anderen normaal waren. Daarom word je voorzichtiger. Ik heb nu ook niet echt vriendinnen die ik kan bellen over mijn sexleven.

Op een bepaald moment kom je op een punt dat de mening van anderen je niet zoveel meer interesseert. Nu geeft ik dus openlijk toe dat ik van anale sex hou en dat ik mannen voor sexdating zoek. Mijn hele gezicht laten zien dat is nog net even teveel gevraagd. Toch denk ik dat ik voor mijn doen al behoorlijk open ben. Ook zonder mijn gezicht te tonen hoop ik op veel leuke reacties en hoop ik snel een date te hebben. Wil je samen met mij afspreken en dan ook anale sex hebben dan zou het leuk zijn om jouw seksuele ervaringen te horen. Misschien hebben we nog wel meer dingen gedaan dan alleen het graag aan anale sex doen.


Diksmuide op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.