Meld je direct gratis aan

Zoek een leuke nieuwe vriendin

Kelly22bi profielfoto

Profiel: Kelly22bi (24 jaar)

Stuur bericht naar Kelly22bi

Via deze weg ben ik op zoek naar een leuke nieuwe vriendin waar ik een leuke tijd mee kan gaan hebben. Het is niet zo dat ik helemaal geen vriendinnen heb maar nu zoek ik een vriendin waar ik ook het bed mee kan delen. In eerste instantie is dat nog niet voor een relatie maar als het klikt dan zou dat wel kunnen.

Het voelt niet prettig om hier maar meteen mijn seksuele voorkeuren neer te zetten en dat heb ik dan ook niet gedaan. Toch kan ik mij wel voorstellen dat je dit wel graag wilt weten en je mag hier dan ook altijd om vragen als we eenmaal contact hebben. Met mannen wil ik ook nog steeds daten maar dat zijn dan puur sexdates.


Diksmuide op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.