Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Flirt advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Leuke vent voor regelmatig contact

Ben jij een leuke vent en zie je regelmatig contact met mij wel zitten dan kun je een berichtje sturen. Wat ik zoek is niet perse een relatie. Wel wil ik een man waar ik meer mee kan doen dan alleen sex hebben. Voor mij is het leuk als ik iemand beter kan leren kennen. Bekijk advertentie »

Een leuke vriendin om ook spannende dates mee te hebben

Nog niet zo lang woon ik in Hasselt en ik heb dan ook nog niet zoveel vrienden gemaakt. Vriendinnen die heb ik nog helemaal niet. Dit zal na verloop van tijd wel komen maar toch denk ik dat ik op deze manier meer succes heb. Het zou fijn zijn als er hier vrouwen zouden zijn die ik in mijn vriendenkring kan opnemen. Bekijk advertentie »

Eerst een vrouw leren kennen en dan verder zien

Wat ik wil dat weet ik eigenlijk zelf niet. Wat ik wel weet dat is dat niet alleen maar puur sex wil. Hiermee bedoel ik dan afspreken om alleen maar sex te hebben en verder niets. Misschien kom ik anders over op de foto maar ik hou er wel van om met vrouwen een band op te bouwen. Bekijk advertentie »

Leuke man voor sex en meer

Sex is fijn met een man maar dan moet je er wel een bepaald gevoel voor hebben. Wanneer je affectie voor een man hebt dan is het hebben van sex ook gewoon fijner. Daarom wil ik ook geen losse sexcontacten maar mannen die ik een beetje ken. We kunnen we bij de eerste date sex hebben maar dan dienen we wel elkaar een beetje te kennen zodat we weten of er een klik is. Bekijk advertentie »

Een leuke kerel om beter te leren kennen

In tegenstelling tot andere vrouwen ben ik hier niet op zoek naar alleen maar sex. Wanneer ik sex heb met een man dan is dit lekker maar het is nog lekkerder als ik de man al een beetje ken en ik er een goed gevoel bij heb. Dit wil natuurlijk niet meteen zeggen dat ik er een relatie mee moet hebben.  Bekijk advertentie »

Moeder van twee zoekt nieuwe contacten

Het leven is erg leuk met twee kinderen en ik voel mij zelf soms ook wel een kind. Dit komt omdat ik de hele dag maar tussen het speelgoed loop en dat ik de hele dag de kinderfilms op de televisie zie. Daar wil ik nu graag verandering in brengen en ik zou graag wat nieuwe volwassen contacten op willen doen. Bekijk advertentie »

Casual sex met een leuke man

Dag mannen, ik ben Anette en eigenlijk ben ik hier alleen maar om een leuke vent te zoeken. Dit is dan een vent waar ik casual sex mee kan hebben. Het hoeft dan dus geen relatie te worden. Toch zou het wel lekker zijn als het iets meer is dan alleen maar platte sex. Dus wel een beetje een vriendschap opbouwen en niet alleen maar neuken. Bekijk advertentie »

Stoer van buiten zacht van binnen

Het gaat mij niet alleen om de sex en ik zou dan ook graag een echte vriend hier vinden. Dit hoeft dan niet direct een vriend te zijn waar ik een relatie mee ga starten maar meer een vriend om leuke dingen mee te beleven. Hier hoort dan wel uiteraard de sex bij. Bekijk advertentie »

Ben echt oprecht op zoek

Het is leuk om online te daten maar wat ik wel erg vervelend vindt dat is dat er mannen zijn die denken dat ze een loopje met je kunnen nemen. Deze mannen laten je dan denken dat ze echt interesse in je hebben en vervolgens laten ze dan niets meer zich horen. Hier hebben sletjes dus echt geen interesse in. Bekijk advertentie »

Een leuke flirt voor regelmatig contact

Het lijkt mij fijn om in contact te gaan komen met een man die echt een vriend van mij zal worden. Het is niet zo dat ik meteen op zoek ben naar een serieuze relatie maar ik zou het wel tof vinden om weer een echt maatje te vinden. Dit is dan om leuke dingen mee te ondernemen maar ook voor de spanning in de slaapkamer. Bekijk advertentie »

Man voor vriendschap en meer

Hai, leuk om hier te zijn. Mijn naam is Roy en ik heb mij niet alleen voor de sex. Het lijkt mij ook leuk om een nieuwe vriendschap met een man op te gaan bouwen. We kunnen dan gezellige dingen met elkaar gaan doen en om de dag dan af te gaan sluiten dan gaan we knallende sex hebben. Bekijk advertentie »

Een lieve bi-meid die op zoek is

Hai, ik ben Renate en ik kom uit Sint-Truiden. Al langere tijd ben ik op zoek naar een speciaal persoon om mijn leven mee te gaan delen. Dit kan dan een vrouw zijn maar ook een man daar heb interesse in. Het gaat mij dan ook niet zozeer om het uiterlijk maar om het karakter van een persoon.  Bekijk advertentie »

Zoek een leuke nieuwe vriendin

Via deze weg ben ik op zoek naar een leuke nieuwe vriendin waar ik een leuke tijd mee kan gaan hebben. Het is niet zo dat ik helemaal geen vriendinnen heb maar nu zoek ik een vriendin waar ik ook het bed mee kan delen. In eerste instantie is dat nog niet voor een relatie maar als het klikt dan zou dat wel kunnen. Bekijk advertentie »

Zoek nieuwe mannelijke en vrouwelijke vrienden

Hallo, ik woon nog niet zo lang in Lommel en ik ben dan ook op zoek naar nieuwe vrienden. Dit kunnen dan mannelijke of vrouwelijke vrienden zijn. Wat belangrijk is voor mij dat als er een klik is dat we misschien ook sex kunnen gaan hebben. Het lijkt mij erg fijn om deze band met iemand te hebben. Bekijk advertentie »

Stille wateren hebben diepe gronden

Als je mij voor het eerst leert kennen dan zul je denken dat ik een stille meid ben. Toch heb ik wel veel wensen en kan ik ook best uitgesproken zijn. Dit doe ik dan wel alleen bij de mensen die ik al een beetje ken. Daarom is het voor mij ook wel moeilijk om een man te vinden voor alleen een erotische omgang. Bekijk advertentie »

Ben heerlijk en zoek een man

Het is misschien vreemd om over jezelf te vertellen maar ik denk echt dat ik een heerlijke volle vrouw ben. Het lijkt mij dan ook fijn als er mannen zijn die hier van willen genieten. Echt extreme sex daar ben ik niet naar op zoek maar wat ik wel graag zou willen is gewoon lange sex met een lekker voorspel. Bekijk advertentie »

Zoek een lieve en romantische man

Als ik de meeste zoekertjes hier bekijk dan merk ik dat die van mij wel iets anders is. Wat ik zoek dat is een man die lief en romantisch is en die zin heeft echt lekker van elkaar te gaan genieten. Hiermee zeg ik niet meteen dat ik op zoek ben naar een relatie maar als de klik er is dan zal ik het ook zeker niet uit de weg gaan. Bekijk advertentie »

Plezier komt van twee kanten

Bij mij hoef je echt geen gigolo te zijn want plezier komt van twee kanten. Het zou fijn zijn om weer eens een keer een man te leren kennen die weet wat het is om een vrouw te gaan verwennen. De laatste jaren heb ik weinig sex gehad en ik ben van plan dit allemaal weer in te gaan halen. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.