Meld je direct gratis aan

Een leuke kerel om beter te leren kennen

Zachtebillen profielfoto

Profiel: Zachtebillen (33 jaar)

Stuur bericht naar Zachtebillen

In tegenstelling tot andere vrouwen ben ik hier niet op zoek naar alleen maar sex. Wanneer ik sex heb met een man dan is dit lekker maar het is nog lekkerder als ik de man al een beetje ken en ik er een goed gevoel bij heb. Dit wil natuurlijk niet meteen zeggen dat ik er een relatie mee moet hebben. Ben je een leuke man en zie je het ook wel zitten om mij beter te leren kennen? Als dit zo is dan kan het zijn dat we elkaar snel ontmoeten. Sex op de eerste date is voor mij geen probleem al wil ik wel eerst dan even een gesprekje. Zo kunnen we dan al zien hoe leuk we elkaar vinden. Als het goed gaat dan hoop ik dat we vaak kunnen afspreken.


Genk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.