Meld je direct gratis aan

Alleen aan sex heb ik niet genoeg

0range profielfoto

Profiel: 0range (26 jaar)

Stuur bericht naar 0range

Af en toe geneukt worden dat doet het niet voor mij. Er moet meer zijn en misschien kijk je nu wel raar naar mij maar dat maakt mij niets uit. Naast de sex zoek ik een man om echt contact mee te onderhouden. Dit kan bijvoorbeeld via onze mobiel. Daar mag je ook als we niet samen zijn spannende dingen van mij bekijken. Waar ik echt op kick dat is een man op onverwachte momenten een lekkere spannende foto van mij sturen.

Wat we ook via de mobiel kunnen bespreken dat is wat we op de volgende date gaan doen. Wanneer ik weet wat je plannen met mij zijn dan kan ik daar alvast een beetje over fantaseren. We weten dan van elkaar wat we lekker vinden en wat we willen doen. Als ik dan een paar dagen moet wachten dan kan ik met mezelf spelen en me verheugen op wat er komen gaat.

Sommige mensen die vinden mij sexverslaafd en daar kunnen ze best eens gelijk in hebben. Zelf noem ik mij meer een genieter. Sex is echt genieten voor mij en als ik een man zou kunnen vinden die er net zo van zou kunnen genieten als ik dan zou dat erg mooi zijn. Voldoende reden dus om eens contact met elkaar te krijgen. Jij kunt dan meteen al laten weten wat jij geil vindt om te doen op een date. Wie weet is de eerste date dan ook al snel besproken.


Genk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.