Meld je direct gratis aan

Een man die met een strapon genomen wil worden

Judie profielfoto

Profiel: Judie (29 jaar)

Stuur bericht naar Judie

Het lijkt mij zeer geil om hier een man te leren kennen die het lekker vindt om met een stropon genomen te worden. Ben jij een man die dit lekker vindt of die dit als wens heeft dan hoop ik dat je spoedig contact met mij op wilt nemen. Ik heb altijd al willen weten hoe het voelt om een man te neuken. Helemaal zal je het natuurlijk nooit weten maar ik denk dat je met een stropon wel een beetje het gevoel krijgt.

Jouw persoonlijke situatie maakt mij niet heel veel uit. Het is voor mij belangrijk dat het je lekker lijkt. Heb je een vriendin of ben je getrouwd dan is dat voor mij geen probleem. Ik zoek echt een man alleen voor dit experiment. Natuurlijk is het wel zo dat we ook andere lekkere dingen kunnen doen. Je kunt mij dan ook je wensen sturen en ik doe mijn best snel te reageren.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.