Meld je direct gratis aan

Jij zal smeken om voor mij te mogen kruipen

femdom2 profielfoto

Profiel: femdom2 (52 jaar)

Stuur bericht naar femdom2

Als je bij mij komt dan zal je van goede huize moeten komen om mij te plezieren. Wat je dan moet doen dat is voor mij kruipen en dit moet je ook op een zeer goede wijze doen. Wanneer je niet doet wat ik zeg dan is er sowieso een probleem en dan zal er een afstraffing volgen.Wat er dan bij deze afstraffing gaat gebeuren dat ga ik je nu nog niet vertellen maar jij zal smeken dat het zal stoppen. Jij gaat voor mij kruipen en jij gaat doen wat ik zeg en wanneer ik het zeg. Pas dan is het goed en dan ben je een brave slaaf. Doe je het niet dan zijn er harde consequenties die je moet ondergaan.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.