Meld je direct gratis aan

Leeftijd speelt bij mij geen rol

JakhalsTom profielfoto

Profiel: JakhalsTom (58 jaar)

Stuur bericht naar JakhalsTom

Als je als man met mij af wilt spreken dan speelt leeftijd geen enkele rol. Het is niet zo dat ik hier op zoek ben naar een relatie en er kunnen dan ook mannen van alle leeftijden gaan reageren. Zelf ben ik al wel wat ouder en ik hoop dat dit geen probleem is. Wel voel ik mij nog jong en daar hoef je je dus niet druk over te maken.

Het lijkt mij weleens fijn om met een echte jonge vent sex te hebben. Natuurlijk moet je wel ouder dan achttien zijn. Met een jonge vent heb ik nog nooit sex gehad en dit lijkt mij wel een hele geile ervaring. Als je ziet welke speeltjes ik allemaal heb dan merk je dat ik dol ben op sex en dat ik je ook nog eens heerlijk kan verwennen.


Lommel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.