Meld je direct gratis aan

Alles wat lekker is dat is toegestaan

Esthertje profielfoto

Profiel: Esthertje (36 jaar)

Stuur bericht naar Esthertje

Ik zoek een leuke man waarmee ik een leuke vriendschap op kan gaan bouwen. Nu wil ik natuurlijk wel een stapje verder gaan dan alleen vrienden zijn. Het lijkt mij gewoon tof om plezier te kunnen hebben met een man en daarna ’s avonds met z’n beiden het bed in te kunnen stappen.

Nu zijn oudere mannen bij mij ook welkom en deze hebben zelfs mijn voorkeur. Jongere mannen kunnen wel reageren maar dan dien je wel een beetje volwassen te zijn voor je leeftijd. Misschien kunnen we dan ergens eens een keer wat gaan drinken en als er een leuke chemie is dan kunnen we altijd zien wat er van ons contact gaat komen. Hopelijk levert dit iets leuks voor mij op.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.