Meld je direct gratis aan

Leuke vriend voor net dat beetje meer

Loes profielfoto

Profiel: Loes (32 jaar)

Stuur bericht naar Loes

Hai, Loes hier.

Ik ben een leuke meid (al zeg ik het zelf, haha) die hoopt ook een leuke man te vinden. Dit is om samen leuke dingen te doen maar ook net dat beetje meer. Met het beetje meer bedoel ik dat we samen ook het bed kunnen delen. Misschien eerst bespreken wat wij leuk vinden om te doen en daarna het in de praktijk brengen. Ik ben een leuke jonge moeder die op de momenten dat haar dochter weg is ook wil genieten.

Laat dan ook eens wat meer van je weten. Ik ben niet alleen nieuwsgierig naar je seksuele voorkeuren maar ook naar andere dingen die je leuk vindt. Ik hou er bijvoorbeeld van om lekker op een terrasje te zitten. Ook naar de film gaan vind ik leuk als ik tijd heb. Als ik mijn seksuele voorkeuren kenbaar moet maken dan zou ik zeggen dat dit doggy is. Ik ben daarnaast goed in oraal. Wil je het beleven stuur dan snel iets leuks naar mij!


Waregem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.