Meld je direct gratis aan

Iemand die mij kan verleiden

AnneRood profielfoto

Profiel: AnneRood (47 jaar)

Stuur bericht naar AnneRood

Dag leuke mannen. Mijn naam is Anne en ik zou het zo leuk vinden om echt eens verleid te worden door een man. Een leuke man die aandacht voor mij heeft en die het ook leuk vindt om contact met mij te hebben. Om eerlijk te zijn zie je mijn gezicht niet omdat ik al een man heb. Hij heeft helemaal geen aandacht meer voor mij en daarom zoek ik het maar elders.

Het zou wel leuk zijn als er mooie mannen zijn die contact met mij opnemen. We zouden dan stiekem kunnen afspreken en van elkaar kunnen genieten. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren maar vooral ook in de slaapkamer. Sex krijg ik bijna niet meer en daarom hoop ik dat dit de oplossing voor mij is. Je zal wel snappen denk ik dat ik nu echt niet op zoek ben naar een jongen om weer iets mee op te bouwen. Ik zit nu nog volop in een relatie.

Wat ik wel graag wil dat is weer het gevoel hebben dat ik belangrijk ben voor een man en dat hij graag bij mij is. Wanneer hij ziet dat ik mijn best doe voor hem in bed dat hij daar dan gelukkig mee is. Wil jij mij verleiden op deze manier dan zou het erg leuk zijn meer over je te weten te komen. Misschien kunnen we een leuk gesprek hebben en elkaar dan ook in het echt zien. De enige voorwaarde die ik stel is dat je discreet bent en niet uit bent op een relatie met mij.


Waregem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.