Meld je direct gratis aan

Lekker contact voor ONS

Geraldine profielfoto

Profiel: Geraldine (29 jaar)

Stuur bericht naar Geraldine

Ik ben op zoek naar een lekker contact voor ONS. Voor de mannen die hier niet mee bekend zijn houdt dit in dat het eenmalig is. Heel af en toe spreek ik vaker af maar dan ook nooit meer dan twee of drie keer. Mijn ervaring is dat er geen goeds van komt als er vaker gedate wordt. Ik wil mijn lusten van mijn gevoel scheiden en daarom kies ik ervoor om het app deze manier te doen. Jij bent een leuke man die er geen problemen mee heeft dat het alleen om de lusten gaat. Verder ben je een man die netjes en beschaafd is. In bed mag je gerust een beetje het tegenovergestelde zijn 😉

Ik wil wel gewoon via deze site of via een andere manier normaal contact kunnen hebben. Op de date kunnen we ons helemaal laten gaan en kunnen we zien of samen een echte geile en lekkere tijd kunnen hebben .


Vilvoorde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.