Meld je direct gratis aan

Een man of een vrouw om samen mee klaar te komen

Anneken68 profielfoto

Profiel: Anneken68 (46 jaar)

Stuur bericht naar Anneken68

Klaarkomen is misschien wel het fijnste gevoel wat er is. Als het even kan wil ik dit meerdere keren per dag. Daarom hoop ik ook dat deze website echt zo goed is dat ik hier nieuwe contacten op kan doen. Dit kunnen mannen zijn maar ook vrouwen. Het is voor mij namelijk geen probleem om sex met beide geslachten te hebben.

De laatste relatie die ik heb gehad was met een vrouw. In deze relatie ben ik er ook achtergekomen dat het voor mij niet makkelijk is om monogaam te zijn. Omdat ik haar niet wilde bedriegen heb ik de relatie verbroken. Mijn hart lag wel bij haar maar ik vind het te fijn om met anderen sex te hebben. Daarom denk ik dat het beter is dat ik vrijgezel blijf en dat ik voor de sex afspreek met mensen.

Ik zit te denken wat je verder nog van mij moet weten maar ik kan er zo niet opkomen. Heb je een vraag dan kun je natuurlijk gewoon contact met mij opnemen. Wat ik allemaal doe in de slaapkamer dat bespreek ik ook liever in een persoonlijk gesprek. Wel kan ik je vertellen dat ik niet van het hele extreme ben. Je grenzen verleggen is prima maar ik heb wel duidelijke grenzen waar ik niet overheen wil gaan. Respect naar een ander is dan ook belangrijk voor mij. Het zou fijn zijn om met mensen in contact te komen die hier net zo over denken.


Vilvoorde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.