Meld je direct gratis aan

Een vriendschap met een plusje

Els profielfoto

Profiel: Els (58 jaar)

Stuur bericht naar Els

Hallo, ik ben Els en ik ben een oudere vrouw die op zoek is naar een vriendschap met een beetje extra. Bij een goede klik zou mij het leuk lijken om samen spannende dingen te doen en elkaar naast privé ook in bed beter te leren kennen. Ik ben op zoek naar nette mannen. Deze mannen mogen in bed natuurlijk wel een stukje minder netjes zijn. Ik hoop op leuke contacten en als je dan een beetje jonger bent dan mij dan maakt mij dat niet heel veel uit.

Ik vind het niet gepast om hier mijn hele seksuele wensenlijst op tafel te gooien. Daarom doe ik dit nu ook niet. Wat ik wel graag zou willen is dat de mannen die interesse hebben dat die mij een bericht sturen. Daarin kun jij je dan in het kort voorstellen en als je het leuk vindt dan ook aangeven wat voor seksuele wensen je hebt. De eerste afspraak kunnen we dan een drankje doen en zien of er een klik is om verder te gaan.

 


Vilvoorde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.