Meld je direct gratis aan

Leuke vent voor regelmatig contact

angelkk profielfoto

Profiel: angelkk (37 jaar)

Stuur bericht naar angelkk

Ben jij een leuke vent en zie je regelmatig contact met mij wel zitten dan kun je een berichtje sturen. Wat ik zoek is niet perse een relatie. Wel wil ik een man waar ik meer mee kan doen dan alleen sex hebben. Voor mij is het leuk als ik iemand beter kan leren kennen. Misschien samen een bioscoopje pakken of eens wat drinken.

Als afsluiting van de avond dan gaan we samen naar de slaapkamer en dan gaan we daar plezier maken. Mijn sociale leven is niet heel groot en daar zou ik graag wat aan willen doen. Het is een optie om dan nieuwe vriendinnen te zoeken maar ik zou ook wel graag een vent willen die mij lekker seksueel kan verwennen. Deze zaken combineren zou dan ook het beste zijn. Als je mij wilt laten weten wat jij lekker vindt in bed en of je ervoor open staat om ook andere activiteiten te ondernemen dan krijg je snel antwoord.

Hopelijk vinden jullie het niet erg dat mijn gezicht hier niet te zien is. Dat heb ik gedaan omdat ik liever niet herkend wil worden. Ik werk bij een bedrijf waar ik vooral mannelijke collega’s heb en ik ben dan ook bang dat ik als dit bekend zou worden een vervelende tijd zou hebben. Herkenbare foto’s die kunnen we uitwisselen als we een gesprek hebben gehad en als we dan het gevoel hebben dat er een klik is. Leuke mannen die zou ik graag snel spreken en misschien ook wel graag snel zien.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.