Meld je direct gratis aan

Al jaren geen enkele vorm van sex meer gehad

74fit profielfoto

Profiel: 74fit (56 jaar)

Stuur bericht naar 74fit

Het beste kan ik beginnen met een diepe zucht. De laatste jaren heb ik namelijk geen enkele vorm van sex meer gehad en dit begint mij flink op te breken. Toen ik een maandje zonder sex zat had ik mij erbij neergelegd en dacht ik dat het over was. Nu het bijna een jaar is voel ik mij er niet goed bij. Kennissen van mijn leeftijd hebben nog wel steeds sex. Waarom zou ik dit dan niet hebben?

Na lang denken heb ik de stap genomen en kun je mij hier bekijken. Bij mij is het ook zo dat de leeftijd een garantie voor ervaring biedt. Sex was mijn grootste hobby toen ik wat jonger was en samen met mijn eerste man waren we ook actief als swingers. Dat zijn tijden die ik soms wel behoorlijk mis en naar terug verlang. Toch kan dit niet en moet ik het beste er nu maar van maken.

Dat zou ik dus graag met een man willen doen die op oudere vrouwen valt. De kans is groot dat er hier niet veel mannen van mijn eigen leeftijd aanwezig zijn. Dit is jammer maar geen probleem. Voor mij zal het ook fijn zijn om contact te krijgen met een jongere man en daar dan misschien mee af te spreken. Het gaat alleen om de sex en dan lijkt leeftijd toch minder van belang. Hopelijk denken de jongere mannen die mijn profiel lezen er net zo over.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.