Meld je direct gratis aan

Aziatische ladyboy hoopt op leuke mannen

AsianSchatje profielfoto

Profiel: AsianSchatje (28 jaar)

Stuur bericht naar AsianSchatje

Heeft het je altijd al eens spannend geleken om af te spreken met een echte ladyboy uit Thailand? Nu is je kans want je leest nu het profiel van eentje. Al een tijdje woon ik in Vlaanderen en daar heb ik al vele leuke mannen leren kennen. Dat ik een goede ladyboy ben dat blijkt wel uit het feit dat mensen echt schrikken dat ik niet honderd procent vrouw ben. 

Dit is leuk maar aan de andere kant is het ook wel vervelend. Wil ik bijvoorbeeld een sexdate hebben dan kan ik niet zomaar een man mee naar huis nemen. Ik moet hem dan eerst uitleggen dat er in mijn slipje nog wel een verrassing zit. Dit zorgt vaak voor ongemakkelijke momenten en daarom denk ik dat het beter is om hier een oproepje te plaatsen. Jij weet dat ik een ladyboy ben en dat ik dus nog een speeltje tussen mijn benen heb hangen.

Vind je dit geil of lijkt het je spannend om met een ladyboy af te spreken dan kun je een bericht sturen. Ik zal er dan snel op reageren. Misschien heb je wel geen ervaring met ladyboys. Voor mij is dit geen probleem. Ben je nieuwsgierig stuur dan gerust een bericht en stel je vragen. Ik zal je alles zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Wanneer je overtuigd bent dan spreken we af en dan zal jij ook tot de conclusie komen dat het echt fijn is om met mij af te spreken. Al zeg ik het van mezelf, ik ben best gezellig en ik weet ook precies hoe ik een man moet verwennen.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.