Meld je direct gratis aan

Welke man wil er een unieke ervaring?

Miepje profielfoto

Profiel: Miepje (41 jaar)

Stuur bericht naar Miepje

Zijn er ook mannen die wel eens een unieke ervaring met een shemale willen? Het lijkt mij fijn om eens een man te ontmoeten die het nog nooit met een shemale heeft gedaan maar die het wel zeer spannend lijkt om dit te gaan doen. We kunnen dan eerst rustig beginnen en dan steeds een stapje verder gaan.

In het begin zal je denken dat ik op en top vrouw ben maar al snel zul je begrijpen dat ik ook een lekkere harde pik heb waar je mee kunt spelen. We kunnen vele spannende dingen doen zoals pijpen en neuken. Als je nog speciale wensen hebt dan ben ik ook wel benieuwd want als het leuk is dan wil ik ook zeker wel eens wat nieuws gaan proberen.


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.