Meld je direct gratis aan

Mannen die weten hoe ze een vrouw gehoorzamen

soesje3 profielfoto

Profiel: soesje3 (46 jaar)

Stuur bericht naar soesje3

Heb jij als man er moeite mee om een vrouw te gehoorzamen? Dit is bij mij niet aan te raden want als ik merk dat je niet goed luistert dan zwaait er wat. Wat er dan gaat gebeuren dat vertel ik nog niet maar ik kan je wel vertellen dat het niet goed is voor je. In mijn kast heb ik namelijk vele speeltjes om jou eens goed te laten voelen dat je moet gaan luisteren.

Het is misschien leuk om een tipje van de sluier op te gaan lichten en ik heb dan ook een heerlijke lederen zweer waar ik prachtige striemen mee op je rug kan maken. Denk dus goed na voordat je ongehoorzaam bent bij mij want je weet wat er gebeurt als je besluit toch stout te gaan zijn.


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.