Meld je direct gratis aan

Slaven gezocht!

Meesteres Chloe profielfoto

Profiel: Meesteres Chloe (47 jaar)

Stuur bericht naar Meesteres Chloe

Ik zoek slaven en snel. Ik ben Meesteres Chloe en ik heb weinig geduld. Dit is niet alleen bij het vinden van slaven maar ook als ik een sessie geef. Ik wil dan ook snel nederige mannen bij mij hebben die mij goed weten te plezieren. Ik ben geen gemakkelijke Meesteres en daar zal je direct de eerste sessie ook wel achter komen. Ik verwacht het uiterste van mijn slaven. Alles gebeurt wanneer ik het wil en ook op de manier zoals ik het wil.

Wil je meer weten dan hoop ik dan stuur maar snel een bericht. Uiteraard kunnen we alles eerst bespreken en geven we aan wat de do’s en de dont’s zijn. Ik zoek verder iemand die op kan gaan in de sessie. Dat doe ik ook en ik duld dan ook geen tegenspraak. De straffen vertel ik nog niets over maar zowel voor de beginnende als de meer gevorderde slaaf heb ik leuke dingen in petto.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.