Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Sex Advertenties in Bree


Oude vrouw hoopt op jongere man

Hallo, alvast aangenaam kennis met je te maken. Mijn naam is Rita en ik ben bijna 70. De reden dat je mijn zoeker hier leest is omdat ik hoop in contact te komen met jongere mannen. Zelf ben ik nog jong van geest en hoop ik snel leuke nieuwe contacten op te doen. Na alle Corona gedoe is het nu wel tijd voor een beetje plezier. Bekijk advertentie »

Slaven gezocht!

Ik zoek slaven en snel. Ik ben Meesteres Chloe en ik heb weinig geduld. Dit is niet alleen bij het vinden van slaven maar ook als ik een sessie geef. Ik wil dan ook snel nederige mannen bij mij hebben die mij goed weten te plezieren. Ik ben geen gemakkelijke Meesteres en daar zal je direct de eerste sessie ook wel achter komen. Bekijk advertentie »

Geile sex tegen betaling

Laat ik maar beginnen met duidelijk te zijn en dat is dat ik sex lever tegen betaling. Om nog duidelijker te zijn wil ik aangeven dat het niet alleen om het geld gaat. Ik vind het gewoon lekker om aan sex te doen en daar kan ik enorm van genieten. Je mag wel zeggen dat het een hobby van mij is en dat ik het liefste elke dag sex heb. Bekijk advertentie »

Zou graag eens poepsex met een man proberen

Op zich is het best nog wel wat wat ik vraag en ik zou dan ook graag wel enige discretie willen bewaren. Daarom zie je mijn gezicht ook niet op de foto. De mannen waar ik mee af wil spreken die moeten namelijk bereid zijn om aan poepsex te doen. Wanneer je dit niet ziet zitten dan is het goed om een andere dame te vinden om mee te daten. Bekijk advertentie »

Zuig en lik graag voor een langere tijd

Zuigen en likken dat is wat ik fijn vind om te doen en wat ik graag ook voor een langere tijd doe. Heb je zin om mij aan je lul te laten zuigen dan hoor ik graag meer over je. Het is niet nodig om je hele levensverhaal op papier te zetten. Wat ik wel belangrijk vind dat is dat je aangeeft wat je lekker vindt als ik je pijp.  Bekijk advertentie »

Hou van harde en extreme sex

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en voor mij is dat het doen aan harde en extreme sex. Bij mijn voorkeuren krijg je al een beetje een goed beeld van wat ik allemaal lekker vind. Toch is dit niet het enige. Ik heb al een tijdje een verlangen en dat is om eens aan poepsex te doen. Bekijk advertentie »

Lekker hard pijpen

Waar ik echt zin in heb dat is om lekker hard te gaan pijpen en dat dan ook vaak te doen. Om mannen hard te pijpen ben ik natuurlijk wel mannen nodig en daar ben ik nu dan ook naar op zoek. Heb je zin in een snelle en diepe pijdate dan moet je dit snel laten weten. Bekijk advertentie »

Lekker over mij heen laten plassen

Niet meteen schrikken want mijn wens is best een beetje extreem. Wat ik hoop te vinden dat is een man die lekker over mij heen wil plassen. Dit kan dan een man zijn die net zoals ik ook dol is op de meer extremere vormen van sex. Dit is wel een voorwaarde als je met mij af wilt spreken. Bekijk advertentie »

Hard, diep en lang

Pijpen dat moet niet vluchtig gebeuren, dit is iets wat hard, diep en lang moet zijn. Daarom ben ik hier ook op zoek naar mannen die dat met mij eens zijn. Deze mannen ga ik dan lekker pijpen en dan zou ik graag willen zien hoe die hier dan van gaan genieten.  Bekijk advertentie »

Help jij mijn sexleven te vinden

Het is eigenlijk best erg dat ik mij hier in moet gaan schrijven om aan sex te komen. Het is namelijk zo dat ik gewoon een man heb. Deze verwaarloosd mij enorm en daarom moet ik de sex wel elders gaan zoeken. Misschien zie jij het wel zitten om mij sex te geven. Bekijk advertentie »

Vrouwen om buiten mee af te gaan spreken

Het zou wel leuk zijn als ik hier vrouwen zou leren kennen waar ik dan buiten mee af kan gaan spreken. Het hebben van sex in de vrije natuur daar kan ik erg van genieten en ik hoop dan ook gelijkgestemde vrouwen te vinden. Wanneer je meer over mij wilt weten dan kun je natuurlijk contact op gaan nemen. Bekijk advertentie »

Zoek vele nieuwe contacten

Het lijkt mij zeer leuk om weer vele nieuwe contacten op te doen. Een tijdje geleden heb ik hier ook al ingeschreven gestaan en dat is mij goed bevallen. De reden dat ik mij weer uitgeschreven heb dat is omdat ik genoeg mannen had gevonden om mij een tijdje mee te gaan vermaken.  Bekijk advertentie »

Een man enorm diep gaan pijpen

Wat mij een goed gevoel geeft dat is wanneer ik een man diep aan het pijpen ben. Het voelt gewoon lekker om een harde pik diep achter in mijn keeltje te voelen. Dit geeft mij echt het gevoel dat ik leef en wanneer ik aan het pijpen ben dan is de kans ook groot dat ik lekker genomen word. Bekijk advertentie »

Zou graag een stel gaan verwennen

Bij sex draait het allemaal om klaarkomen en dat zal je vast met mij eens zijn. Het is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk genot te ervaren voor we klaarkomen. Wat ik nu graag eens zou willen ervaren dat is sex met een stel en dan te proberen om allemaal lekker klaar te gaan komen. Bekijk advertentie »

Zou echt graag eens aan vintage sex doen

Wat ik graag eens zou willen dat is om aan vintage sex te gaan doen. Dit lijkt mij zo enorm fijn om eens mee te maken. Als je nog niet precies weet wat dit is dan kun je er genoeg informatie over vinden op het internet. Misschien kan ik je er ook wel iets over vertellen.  Bekijk advertentie »

Mag een man graag hard en diep pijpen

Het is voor mij echt heerlijk om een man echt hard en diep te gaan pijpen. Dit voelt altijd heerlijk en ik krijg op die manier altijd nog meer zin om te gaan neuken. Ook mag ik graag latex en leer dragen en de mannen dan naar mijn strakke kleding laten kijken. Bekijk advertentie »

Zoek een man voor spannende momenten

Sexdates zijn bijna alleen ’s avonds en in het weekend. Het is niet dat ze niet fijn zijn alleen ik heb ook door de week weleens de behoefte aan een man. Nu begrijp ik dat ik niet op ieder moment van de dag naar een man toe kan gaan. Toch zou het misschien wel leuk zijn om dan te kunnen Skypen. Bekijk advertentie »

Ik ben stout en ondeugend

Al meerdere jaren heb ik een relatie en je kunt dus wel zeggen dat ik heel erg stout en ondeugend ben. Mijn man die weet natuurlijk niet dat ik hier een advertentie heb geplaatst en ik wil liever ook niet dat jij erachter komt. Toch heb ik besloten om mij hier in te schrijven omdat ik mij verwaarloosd voel. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.