Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Poepsex advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Geile poepseks met een man

Extreme seks dat is helemaal mijn ding. Nu ben ik dan ook op zoek naar een man om mee aan poepseks te doen. Ik hoop dat er hier mannen zijn die dit geil vinden. Als het niet je ding is dan is dit prima maar ga mij dan niet lopen spammen dat je het niks vindt en ga mij ook niet om andere dingen vragen. Bekijk advertentie »

Zou graag eens poepsex met een man proberen

Op zich is het best nog wel wat wat ik vraag en ik zou dan ook graag wel enige discretie willen bewaren. Daarom zie je mijn gezicht ook niet op de foto. De mannen waar ik mee af wil spreken die moeten namelijk bereid zijn om aan poepsex te doen. Wanneer je dit niet ziet zitten dan is het goed om een andere dame te vinden om mee te daten. Bekijk advertentie »

Laat je mij de volgende stap zetten?

Wanneer je bij mijn voorkeuren kijkt dan zie je dat ik al heel veel heb gedaan. Dit is fijn maar er is nog iets wat ik nog nooit heb gedaan. Dat is het hebben van poepsex. Dit zou ik graag snel eens willen doen. Daarom hoop ik dat er mannen zijn die dit lezen en die met een date willen afspreken. Bekijk advertentie »

Hou van harde en extreme sex

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en voor mij is dat het doen aan harde en extreme sex. Bij mijn voorkeuren krijg je al een beetje een goed beeld van wat ik allemaal lekker vind. Toch is dit niet het enige. Ik heb al een tijdje een verlangen en dat is om eens aan poepsex te doen. Bekijk advertentie »

Ben helemaal nieuw met poepsex

Jong ben ik niet meer en toch heb ik nog nooit aan poepsex gedaan. Het is iets waar ik altijd een beetje bang voor was. Toch lijkt het mij ook wel iets waar ik echt van kan genieten. Daarom zou ik graag met mannen in contact komen die met mij aan poepsex willen gaan doen. Bekijk advertentie »

Extreme sex voor een extreme meid

Er is voor mij helemaal niets mis mee om extreem te zijn. Als ik daar samen met een man van kan genieten dan is dat toch alleen maar spannend? Wat toch wel één van mijn favoriete bezigheden is dat is poepsex. Veel wil ik er niet over kwijt want ik denk dat we de details beter privé kunnen bespreken. Bekijk advertentie »

Zoek best wel extreme sex

Ben iemand die best wel van extreme sex kan genieten en ik vind het dat onder andere fijn om aan poepsex te doen. Wanneer ik hier mee bezig ben dan voelt dat gewoon lekker en dan kan ik daar ook echt lang van gaan genieten. Toch is het best wel lastig om hier mannen voor te vinden die dit ook fijn vinden.  Bekijk advertentie »

Zin om lekker smerig te doen?

Heb je zin om echt lekker smerig te gaan doen en poepsex met mij te gaan hebben? Mijn man noemt mij altijd een echte hoer en daar heeft hij ook wel gelijk in. Je hoeft niet bang te zijn dat mijn man boos gaat worden want hij weet ervan. Hij houdt gewoon niet zo van poepsex en heeft er geen problemen mee dat ik met anderen afspreek. Bekijk advertentie »

Wil echt eens lekker extreem gaan doen nu

Het lijkt mij fijn om nu eens echt lekker extreem te gaan doen met een man. Wat ik graag zou willen is om eens aan poepsex te doen. Het was iets wat ik altijd maar vies vind tot ik een stukje las van een vrouw die dit ook had geprobeerd en die dit erg spannend vond. Bekijk advertentie »

Eigenlijk ben ik best nieuwsgierig

Hallo allemaal! Mijn naam is Nadja en ik ben een vrouw die erg nieuwsgierig is. De laatste maanden heb ik veel afspraakjes gehad waar ik aan plassex heb gedaan. Dit bevalt mij prima en daarom ben ik gaan denken om nog een stapje verder te gaan. Misschien zou het nu wel eens goed zijn om poepsex te gaan ervaren. Bekijk advertentie »

Extreem heeft mijn voorkeur

Mijn probleem is een beetje dat ik er te braaf uitzie. Dit is op zich geen probleem maar ik hou van extreme sex en mannen schrikken nogal dat ze dit merken als we in de slaapkamer zijn. Daarom vertel ik het nu meteen maar en ik hoop dan natuurlijk ook dat er mannen die reageren die van hetzelfde houden als ik. Bekijk advertentie »

Zou erg graag vieze spelletjes spelen

Eens in de zoveel tijd is het leuk om vieze spelletjes te gaan spelen. Nu is het er ook wel weer eens tijd voor en ik zoek nu een man die het lekker vindt om aan poepsex te doen. Moet je hier helemaal niets van hebben dan is dit begrijpelijk maar dan hoop ik niet dat je mij hierom veroordeeld, ik vind het erg fijn om te doen. Bekijk advertentie »

Schamen doe ik me niet snel

Als persoon schaam ik me niet snel maar nu ben ik op zoek naar iets waar sommigen wel een beetje raar tegenaan kunnen kijken. Het liefste wil ik dan ook niet dat je mij meteen veroordeelt. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij opgewonden van wordt en bij mij is dit ook het geval. Bekijk advertentie »

Mijn drang en fantasie wil ik niet met mijn man delen

Er zijn fantasieën die ik heb die ik liever niet met mijn man deel en daar hoop ik dan ook hier iemand voor te vinden. Wat ik graag zou doen dat is het hebben plas- en poepsex met iemand. Eigenlijk heb ik deze drang altijd al gehad maar heb ik deze zelf steeds goed weg weten te stoppen. Bekijk advertentie »

Ben voor veel te vinden

Mijn gedachte is dat je alles eens een keer uitgeprobeerd moet hebben en dat wil ik ook graag met een man doen. Al vele dingen heb ik gedaan waaronder SM en plassex, toch is er nog iets wat ik nog nooit heb gedaan en dat is het doen aan poepsex. Misschien kan ik dat nu eens proberen. Bekijk advertentie »

Het mag best een beetje smerig zijn

Sex hoeft niet allemaal netjes te zijn, voor mij mag het ook best een beetje smerig zijn. Op de foto heb ik al lekker mijn kontje geplaatst en hopelijk schrik je er niet van als ik zeg dat ik er enorm van hou om aan poepsex te doen. Hier zou ik dan ook graag de juiste man voor gaan vinden. Bekijk advertentie »

Mijn verlangen naar plassex en poepsex is groot

Mijn lichaam dat kun je goed zien op de foto maar mijn gezicht heb ik wel onherkenbaar gemaakt, ik wil liever niet dat vrienden of familie mij hier gaan herkennen. Dit komt omdat ik misschien een beetje een voorkeur heb. Het zou voor mij leuk zijn om hier met mensen in contact te komen die net als ik een voorkeur voor plassex en poepsex hebben. Bekijk advertentie »

Mijn fantasie durf ik niet met mijn man te delen

Mijn fantasie is zo extreem dat ik deze niet met mijn durf te delen. Het is namelijk zo dat ik van poepsex hou en ik schaam me er best wel een beetje voor. Waar ik dan ook niet op zit te wachten zijn mannen die me hier belachelijk maken. Wat ik wel graag zou willen is om hier in contact te komen met een man die ook van poep- en plassex houdt. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.