Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Bondage advertenties op OnlineAfspraakjes.be


Iemand met ervaring zou fijn zijn

Ik ben zoekende naar een man om mee aan bondage te doen. Het is goed om te vermelden dat het voor mij helemaal nieuw is. Hier heb ik dus nog nul ervaring mee. Ik hoop dan ook een man te vinden die wel ervaring heeft. Ik ken jhet eigenlijk alleen van de clips op de pornosites. Bekijk advertentie »

Een man die ervaren is in bondage

Heb je geen ervaring dan heb ik geen interesse. Ik ben mij sinds kort gaan verdiepen in bondage en ik zou het leuk vinden om contact te komen met mannen die hiermee ervaring hebben. Dit is dan op alle vlakken van de bondage. Ik wil dan ook al snel goed door je worden vastgebonden en worden gedomineerd Naast bondage vind ik het lekker als een man bazig is. Bekijk advertentie »

Ruimdenkende dame wil haar blik verruimen

De laatste jaren ben ik bezig om mijn seksualiteit te verkennen. Dit heb ik gedaan door met veel mensen sex te hebben en ik moet zeggen dat dit mij prima is bevallen. Dit is niet alleen sex met mannen maar ook met vrouwen. Ik ben ruimdenkend en kan met prima vermaken op een date. Nu is het voor mij tijd om mij nog verder te verrijken met leuke seksuele ervaringen. Bekijk advertentie »

Wie kan de knopen maken zoals op de foto?

Ben jij iemand met veel ervaring in de SM of met bondage dan zou het leuk zijn om eens samen te komen en de mogelijkheden te bespreken. De laatste tijd ben ik op zoek naar mensen die mij goed vast willen binden en mij dan willen gebruiken. Zoals ik al aangaf ben ik nu dus alleen op zoek naar mensen die hier echt ervaring mee hebben. Bekijk advertentie »

Bondage geeft mij een machteloos gevoel

Als een man mij lekker vastbindt dan geeft mij dit een machteloos gevoel. Dit is voor mij een fijn gevoel en ik ben ook best wel onderdanig. Mannen die een beetje ervaring hebben met bondage hebben die kunnen mij een bericht sturen. Zet dan wel meteen even in je bericht wat je ervaring met bondage is. Bekijk advertentie »

Ben absoluut geen softie

Wanneer je mij ziet dan weet je het misschien al wel maar ik ben absoluut geen softie en zo wens ik ook niet behandeld te worden. Het moet dan ook ruige sex zijn met een man waar ik mee afspreek. Het leukste zou zijn als we dan ook nog een beetje zouden spelen met touw en handboeien. Bekijk advertentie »

Mijn fetish is bondage

Het beste kan ik er maar meteen voor uitkomen en ik wil dan ook zeggen dat mijn fetish bondage is. Hier kan ik enorm van genieten en hier kan ik mijzelf ook goed in uitleven. Het mag dan ook voor zich spreken dat ik nu op zoek ben naar een man die ook dol is op bondage en die mij dan ook stevig vast wil binden. Bekijk advertentie »

Bind mij maar echt goed vast

Tijdens de sex vind ik het lekker om echt goed vastgebonden te worden. Wanneer dit gebeurt dan heb ik echt een machteloos gevoel en dit vind ik enorm fijn. Mijn ex-vriend die was goed in bondage en sinds de relatie over is ben ik nog geen man tegengekomen waar ik ook fijne bondage mee kan gaan doen.  Bekijk advertentie »

Iemand die mij goed vast wil gaan binden

Waar ik op hoop dat is om een man te gaan vinden die mij echt goed vast wil gaan binden. Bondage is iets waar ik dol op ben en ik zoek nu een man die hier veel ervaring mee heeft. Vooral het vastbinden van mijn borsten dat is iets wat ik ongelooflijk spannend vind en waar ik enorm van kan genieten. Bekijk advertentie »

Ben het onderdanige type

Waar ik voor ingeschreven sta dat is om een leuke date met een man of vrouw te vinden die het fijn vindt om de ander vast te binden. Dan bedoel ik niet met één touwtje om de handen maar echt goed vastbinden zodat de ander zich machteloos voelt. Dit geeft mij altijd een heerlijk gevoel … Bekijk advertentie »

Ga je mij lekker vastbinden?

Heb je zin om mij lekker vast te gaan binden en dan heerlijk misbruik van mij te gaan maken? Het lijkt mij in ieder geval wel erg fijn als je dit wilt gaan doen. Misschien bind je mij dan wel vast aan het bed of aan een paal. Voor mij het erg als je dit dan wel strak wilt gaan doen. Bekijk advertentie »

Het liefste ga ik meteen naar stap twee

Dag mannen, ik ben Eefje en ik zoek mannen die niet teveel af willen tasten. Wat ik hoop te vinden dat zijn mannen die al snel naar stap twee willen gaan. Daarmee bedoel ik al snel sex willen hebben en als je bij de sex dan ook nog aan bondage wilt gaan doen dan zou ik dat helemaal geweldig gaan vinden. Bekijk advertentie »

Alleen mannen voor bondage

Het is vervelend om mannen teleur te moeten stellen maar ik ben echt alleen op zoek naar mannen die met mij aan bondage willen gaan doen. Dit heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt maar dit is wel iets waar ik enorm van kan genieten. Als jij hetzelfde gevoel hebt dan ben jij misschien wel degene die ik zoek. Bekijk advertentie »

Geniet van het leven en de mooie momenten

Waar ik van geniet zijn de fijne momenten die het leven te bieden heeft. Sex is voor mij erg belangrijk en waar ik dan enorm van kan genieten is bondage. Als ik een man zou kunnen vinden waar ik op regelmatige basis mee af kan spreken dan zou dit voor mij erg leuk zijn. Bekijk advertentie »

Ook ik heb mijn verlangens

Hallo, ik ben een leuke vrouw al zeg ik het zelf. Sex is erg belangrijk voor mij en ik hoop hier dan ook een man te vinden die dezelfde interesse als mij heeft. Waar ik me graag meer bezig wil ga houden dat is bondage. Dit is iets waar ik pas sinds kort mee in aanraking ben gekomen en ik vond dit erg fijn. Bekijk advertentie »

Wil nu echt eens gaan experimenteren

Nu is het voor mij tijd geworden om eens wat meer te gaan experimenteren, ik ben nu op een leeftijd dat dit ook wel nodig is. Gewone sex heb ik regelmatig en daar geniet ik natuurlijk wel van. Toch zou het fijn zijn om ook eens wat nieuwe dingen te proberen en bondage lijkt mij bijvoorbeeld wel leuk om te doen. Bekijk advertentie »

Spannende spelletjes waarbij bondage een rol speelt

Zou graag in contact komen met mensen die een voorliefde hebben voor bondage. Dit is iets waar ik een tijdje geleden mee in contact mee ben gekomen en wat erg spannend was. Toch heb ik er nog niet heel veel ervaring in en daarom zoek ik iemand die mij meer kan leren. Bekijk advertentie »

Ben nog nooit vastgebonden aan mijn eigen bed

Bondage is iets waar ik al veel mee geëxperimenteerd heb maar toch ben ik nog nooit vastgebonden aan mijn eigen bed. Daarom is het daarvoor wel eens een keer tijd en daar zou ik dan ook graag een man voor vinden. Het zou wel leuk zijn dat als je reageert dat je dan wat ervaring hebt. Bekijk advertentie »


Bondage in het kort

De eeuwenoude kunst van de bondage stamt uit Azië, waar de kunstvorm al eeuwen lang wordt beoefend. Hoewel er best wat gevaren zitten aan bondage, geeft dit ook spanning en zorgt dit bij veel mensen juist voor opwinding. Het gevoel van totale overgave speelt voor zowel man als vrouw een belangrijke rol. In de regel is het vaak zo dat voornamelijk dames bondage ondergaan, maar het kan ook zo zijn dat de vrouw de leiding neemt en de bondage toepast op de man. Contacten in deze categorie hebben allemaal een specifieke voorkeur aangegeven voor bondage.


Meld je nu gratis aan

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.