Meld je direct gratis aan

Spannende spelletjes waarbij bondage een rol speelt

Pradafan profielfoto

Profiel: Pradafan (29 jaar)

Stuur bericht naar Pradafan

Zou graag in contact komen met mensen die een voorliefde hebben voor bondage. Dit is iets waar ik een tijdje geleden mee in contact mee ben gekomen en wat erg spannend was. Toch heb ik er nog niet heel veel ervaring in en daarom zoek ik iemand die mij meer kan leren.

Het gevoel om machteloos vast te staan was iets wat ik erg fijn vond. Er zijn vast wel meer dingen die ik leuk vindt maar daar kan een man met ervaring mij vast mee helpen. Het is ook mogelijk om sex te hebben dan maar wat we dan allemaal gaan doen dat kunnen we dan het beste gaan bespreken als we eenmaal contact hebben.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.