Meld je direct gratis aan

Een man die ervaren is in bondage

Geke profielfoto

Profiel: Geke (49 jaar)

Stuur bericht naar Geke

Heb je geen ervaring dan heb ik geen interesse. Ik ben mij sinds kort gaan verdiepen in bondage en ik zou het leuk vinden om contact te komen met mannen die hiermee ervaring hebben. Dit is dan op alle vlakken van de bondage. Ik wil dan ook al snel goed door je worden vastgebonden en worden gedomineerd Naast bondage vind ik het lekker als een man bazig is. Dat hij laat weten hoe de dingen gaan verlopen. Ik ben vooral nieuwsgierig naar wat je allemaal al gedaan hebt.

Mij hoef je niet te vertellen wat je allemaal met mij wilt gaan doen. Wat mijn ultieme fantasie is dat ik een kamer binnen kom lopen en vast gepakt wordt. De man bindt mij vast en gaat dan zijn gang met mij. Herken jij je in dit beeld en is dit ook een fantasie van jou dan kunnen we misschien wel meer voor elkaar betekenen. Ik ben Gek en ik ben 49 jaar. Ik woon in Sint-Niklaas en ik ben op zoek naar mannen uit de regio.


Sint-Niklaas op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.