Meld je direct gratis aan

Wie kan de knopen maken zoals op de foto?

AnaS profielfoto

Profiel: AnaS (30 jaar)

Stuur bericht naar AnaS

Ben jij iemand met veel ervaring in de SM of met bondage dan zou het leuk zijn om eens samen te komen en de mogelijkheden te bespreken. De laatste tijd ben ik op zoek naar mensen die mij goed vast willen binden en mij dan willen gebruiken. Zoals ik al aangaf ben ik nu dus alleen op zoek naar mensen die hier echt ervaring mee hebben.

Het is niet noodzakelijk dat je een meester bent maar het zou wel fijn zijn als je regelmatig aan bondage of SM doet. Dan heb je ook dezelfde voorkeuren als mij en dat is waar ik naar op zoek ben. Wanneer ik goed vastgebonden ben dan vind ik het fijn dat een man heel streng wordt en mij over mijn hele lichaam gaat betasten. Daarna mag hij mij ook neuken.

Wat ik ook belangrijk vind dat is dat we van elkaar weten wat we lekker vinden. We moeten dus wel even goed bespreken wat we beide willen en hoe de date zal verlopen. Op deze wijze zullen er dan geen onduidelijkheden ontstaan. Kun je hier allemaal mee akkoord gaan dan hoop ik wat van je te horen en dan kunnen we hopelijk ook al snel onze eerste ontmoeting hebben. Misschien kunnen we wel een leuke seksuele relatie opbouwen. Dit heb ik een aantal jaren geleden al gehad maar deze is helaas overgegaan. Het zou veel voor mij betekenen als ik dit weer zou kunnen vinden.


Wervik op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.