Meld je direct gratis aan

Ik heb goesting in iets spannends

Zonnegodin profielfoto

Profiel: Zonnegodin (35 jaar)

Stuur bericht naar Zonnegodin

Hallo, ik heb goesting in iets spannends. Nu is het voor mij alweer een tijd geleden dat ik met een man ben geweest en ik zou het dan ook graag langzaam willen gaan opbouwen. Nu lijkt het mij dan ook leuk om eerst via Whatsapp contact te hebben en zo alvast een beetje elkaar te leren kennen.

Zo kunnen we dan alvast een beetje gaan chatten en we zouden elkaar dan ook eventueel foto’s kunnen gaan sturen. Mocht het na een paar dagen nog steeds goed klikken dan kunnen we er ook een afspraakje van gaan maken. Als er mannen zijn die hier het geduld voor hebben dan hoop ik dat deze mannen meer over zichzelf aan mij gaan vertellen via een bericht.


Oudenburg op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.