Meld je direct gratis aan

Geil sletje doet alles wat jij wil

Chanel profielfoto

Profiel: Chanel (22 jaar)

Stuur bericht naar Chanel

Laat ik meteen maar starten met het noemen van mijn prijzen. Deze zijn 60 euro voor een half uur, 100 euro voor een uur en als je langer wilt kunnen we het overleggen. Ik ben dan jouw geile sletje en je mag alles doen met mij wat je wilt. Ik slik en ook voor (softe) sm kun je bij mij terecht. Wanneer je een bericht stuurt dan zou ik wel graag meteen weten wat je wensen zijn. Dan heb ik een goed beeld wat de afspraak zal brengen.

Ik weet niet of ik alles zo duidelijk genoeg heb gemaakt maar als je nog vragen hebt dan kun je deze uiteraard aan mij stellen. Ik probeer snel te reageren. Wil je een afspraak dan kun je dit ook aangeven. De prijzen zijn vast en daar is niet over te onderhandelen. Eventueel is een trio met mijn vriendin ook mogelijk. Wil je daar meer over weten dan vraag het mij maar.

 


Wervik op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.