Meld je direct gratis aan

Mijn borsten zijn niet echt maar ik wel

panoroma profielfoto

Profiel: panoroma (48 jaar)

Stuur bericht naar panoroma

Mannen bespaar je de moeite om te vragen of mijn borsten echt zijn. Dit zijn ze namelijk wel maar met een beetje hulp. Het gaat er toch om dat ik lekkere grote tieten heb en hoe ik daaraan ben gekomen is volgens mij van minder belang. Mocht je er wel eens een keer mee willen spelen dan kun je altijd contact opnemen.

Ik ontvang mannen bij mij thuis tegen betaling. Dit kan al vanaf veertig euro en we kunnen dan een half uur plezier gaan maken. Je ziet al bij mijn voorkeuren wat er allemaal mogelijk is bij mij. Wat het beste is dat is om ook meteen aan te geven wat je wilt doen dan kan ik je meteen mijn prijs terugsturen met mijn dagen wanneer ik beschikbaar ben.


Menen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.