Meld je direct gratis aan

Misschien kunnen we beginnen met appen

overspelletje profielfoto

Profiel: overspelletje (53 jaar)

Stuur bericht naar overspelletje

Echt meteen afspreken om sex te hebben dat zie ik niet zitten. Niet dat de mannen niet aardig zijn maar ik wil graag iemand een beetje beter leren kennen voordat ik ermee afspreek. Als je hier begrip voor op kunt brengen dan hoop ik dat je contact met mij wilt gaan zoeken, we kunnen dan vast een leuke tijd ervan gaan maken. Dit moet dan wel discreet omdat mijn man er niet van mag weten.

Waar we mee zouden kunnen beginnen is appen. Dit doen we dan een poosje en als het bevalt dan kunnen we zien of we een keer af moeten gaan spreken. Het voordeel is dat we elkaar dan al een beetje kennen. Wanneer we dan de afspraak hebben dan zal het meer vertrouwd aanvoelen en dan kunnen we er vast een spannende en geile dag van gaan maken.


Menen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.