Meld je gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!
header background
Meld je direct gratis aan

Sex Advertenties in Menen


Thuisontvangst vanaf 40 euro

Bij deze wil ik mij aanbieden voor thuisontvangst. Vooral duidelijkheid, dit is ontvangst bij mij thuis en ik doe dus niet aan escort. Ik wil mannen vinden die samen met mij willen seksen en een leuke tijd willen hebben. Dit kan al vanaf 40 euro. Heb je interesse dan zou ik dit graag van je horen. Bekijk advertentie »

Mannen of vrouwen voor harde sex

Wat voor sex precies het is dat maakt mij helemaal niet zoveel uit. Het gaat mij erom dat het harde sex is want daar kan ik van genieten. Je mag mij dan als onderdanig persoon gebruiken maar als je wilt dan kan ik ook de dominant spelen. Het is een spel waar ik dol op ben en ik kan je tot op het bot vernederen. Bekijk advertentie »

Misschien kunnen we beginnen met appen

Echt meteen afspreken om sex te hebben dat zie ik niet zitten. Niet dat de mannen niet aardig zijn maar ik wil graag iemand een beetje beter leren kennen voordat ik ermee afspreek. Als je hier begrip voor op kunt brengen dan hoop ik dat je contact met mij wilt gaan zoeken, we kunnen dan vast een leuke tijd ervan gaan maken. Bekijk advertentie »

Transgender zoekt nieuwe contacten

Toen ik mijn vrienden en vriendinnen vertelde dat ik als transgender door het leven wilde gaan kreeg ik niet de reacties die ik had gehoopt. Toch laat ik me niet uit het veld slaan en ik zoek dan ook gewoon nieuwe vrienden. Mijn hele leven val ik al op mannen en dat is nu niet anders. Bekijk advertentie »

Alleen het chatten maakt me al nat

Dag mannen, ik ben Roos en ik ben een vrouw en ik zoek een man waarmee ik lekkere sex kan hebben via Whatsapp. Natuurlijk zijn dat dan chats en kunnen we dan misschien foto’s of video’s gaan delen. Echt ervaring heb ik hier nog niet mee maar het lijkt mij wel heerlijk om dit eens te gaan proberen. Bekijk advertentie »

Jonge moeder wil graag ontspanning

Hallo mannen, leuk dat jullie de moeite nemen om mijn profiel te bekijken. Laat ik dan ook eerst maar eens iets over mezelf vertellen. Ik ben een jonge alleenstaande moeder die na een moeilijke periode haar leven weer voor elkaar heeft. Toch zou het nu wel fijn zijn een beetje ontspanning te hebben door een vaste sexpartner te krijgen. Bekijk advertentie »

Zoek een stille genieter

Dit keer is het wat anders dan de andere vrouwen (tenminste als ik de verhalen van de vrouwen zo lees). Als je een tijger in bed bent dan ben ik niet naar je op zoek maar ik zoek juist een stille genieter. Het is wel goed om meteen te vermelden dat ik al een relatie heb en dat alles wel geheim moet blijven. Bekijk advertentie »

Leuke gewillige man met tijd voor mij

Hallo ik ben een alleenstaande moeder die wel eens iets heftigs wil gaan proberen. Wat ik altijd al lekker heb gevonden dat is om gevingerd te worden. Ook mocht ik dan graag dat er meer dan één vinger gebruikt wordt. Nu lijkt het mij geil om nog een stapje verder te gaan en een hele vuist naar binnen te krijgen. Bekijk advertentie »

Ook sex op de parking?

Heb jij ook wel eens ex op de parking? Mocht dit het geval zijn dan kan het best zijn dat je mij al eens tegen bent gekomen. Regelmatig ben ik hier te vinden om lekker te genieten. Toch is het de laatste tijd wel minder geworden en het is al een aantal keren voorgevallen dat ik zonder ook maar iets gedaan te hebben naar huis ben gegaan. Bekijk advertentie »

Als je zin hebt in sex dan ben ik er voor je

Iedereen heeft weer een verschillende sexdrive. Voor sommigen is het goed dat ze maar één per week of zelfs maar één keer per maand sex hebben. Dit is iets wat ik me absoluut niet kan voorstellen. Wat ik zoek dat is iemand om echt vaker sex mee te hebben aangezien ik een grote sexdrive heb, het liefst zou ik iedere dag sex hebben. Bekijk advertentie »

Zie jij je zelf al afspreken met mij op een parking

Lijkt het je leuk om eens met mij een afspraak te gaan maken op een parking? Als dit zo is dan hoop ik dat je even verder wilt gaan lezen. Hier ben ik namelijk op zoek naar leuke mannen die het fijn lijkt op op een parking af te gaan spreken. Dit is voor mij erg spannend en het onbekende dat trekt mij heel erg. Bekijk advertentie »

Mijn borsten zijn niet echt maar ik wel

Mannen bespaar je de moeite om te vragen of mijn borsten echt zijn. Dit zijn ze namelijk wel maar met een beetje hulp. Het gaat er toch om dat ik lekkere grote tieten heb en hoe ik daaraan ben gekomen is volgens mij van minder belang. Mocht je er wel eens een keer mee willen spelen dan kun je altijd contact opnemen. Bekijk advertentie »

Zullen we onze avonturen gaan vastleggen?

Dag allemaal, ik ben Anne en ik hoop hier mannen te gaan vinden die het net zoals ik erg fijn vinden om aan vintage sex te doen. Nu heb ik wel een kick dat ik het fijn vindt om mijn avontuurtjes terug te gaan kijken. Dit kan doordat we ondertijd bijvoorbeeld foto’s maken of dat we filmopnames maken. Bekijk advertentie »

Ik zoek een jongere man voor vast contact

Het lijkt mij fijn om op regelmatige basis contact te gaan krijgen met een jongere man en daarmee sex te hebben. Ik zal meteen duidelijk zijn en zeggen dat ik niet op zoek ben naar een relatie. Ik wil alleen lekkere sex en verder niets en ik kan nu eenmaal echt genieten van jongere mannen. Bekijk advertentie »

Afspraakje zoeken

Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.